Kondis – norsk organisasjon for kondisjonsidrett – er en organisasjon for deg som er interessert i kondisjonsidretter som løping, langrenn, sykkel og multisport. Målet vårt er å spre treningsglede og kunnskap om trening til aktive mennesker på alle nivåer. Vi henvender oss til både nybegynnere og erfarne, unge og gamle, mosjonister og eliteutøvere.

VI arbeider for å legge forholdene til rette for de som går, løper, sykler og driver langrenn.

Vi ønsker å være en organisasjon både for deg med høye målsetninger rundt egne prestasjoner, og for deg som kun vil kjenne gleden ved å være fysisk aktiv og alle de helsegevinstene dette innebærer.

Kondis har 11.003 medlemmer over hele landet. Vi gir ut fagbladet Kondis 9 ganger i året. Her gir vi leserne mange gode treningstips innen våre områder. Ønsker du for eksempel å forbedre tida di på 5 eller 10 kilometer, halvmaraton eller maraton vil våre treningsartikler absolutt være noe for deg. I Kondis får du møte dyktige utøvere innen sin idrett og du får se hvordan de trener for å nå målene sine. Vi tester også utstyr for våre lesere. På vinteren er det ski og skiutstyr som står i fokus, mens det i sommerhalvåret er utstyr til løping, triatlon og sykling som testes omhyggelig av vårt testpanel for å gi deg en guide når du selv skal gjøre innkjøp. Vi reiser også verden rundt og lager reportasjer som kan gi deg inspirasjon til nye reisemål, og større arrangementer du selv kan delta i ved en seinere anledning.

Kondis driver også nettstedet kondis.no. Her gir vi fyldig dekning av kondisjonsrelaterte idrettsarrangementene i både inn- og utland. Vi driver også Kondisbutikken hvor vi selger bøker om trening, treningsutstyr og utmerkelser til våre medlemmer. I tillegg har vi medlemsbutikken Teamkondis.no hvor våre medlemmer kan kjøpe treningstøy og profilartikler til svært gunstige priser. 

Kondis gir også råd om trening, skadeforebygging, rehabilitering og kosthold, og vi har framforhandlet  en rekke gode avtaler for våre medlemmer som gir rabatt på sportsbutikker, flyreiser, hoteller og treningsreiser. 

Kondis finansieres gjennom medlemsinntekter og salg av annonser. Vi mottar ingen offentlig støtte utover momskompensasjon. Vi har et sterkt ønske om å holde medlemskontingenten så lav som mulig for at flest mulig skal kunne være medlemmer hos oss. Derfor har vi også differensierte priser der unge og pensjonister får lavere pris på medlemskapet enn andre.

Nedenfor finner du våre ordinære priser for medlemskap. Dersom du ikke kjenner Kondis fra før, vil vi anbefale deg å prøve oss. Vi har alltid et godt tilbud for nye medlemmer.

 

Medlemskontingentene for 2020:

  • Voksne (26–67 år): Kr 595
  • Pensjonister (+67): Kr 397
  • Ungdom 20–25 år: Kr 397
  • Ungdom under 20 år: Kr 198
  • Familiemedl. over 20 år: Kr 198
  • Familiemedl. under 20 år: Kr 99