Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

2023

I 2023 kan du delta i disse løpene i Kondisløpet:

  • Kondisløpets kilometersanking 2023: Her kan du samle kilometer innen løping, langrenn/rulleski og sykling gjennom hele året. Du melder på den idrettsgrenen du ønsker å samle kilometer i. Det er flotte uttrekkspremier til alle som klarer å samle minst 400 kilometer innen den grenen de er påmeldt. 
  • Kondisløpets kilometersanking juli: Juli er en måned med få løp og mange endringer i forhold til de treningsrutinene en har opparbeidet seg. For å motivere til trening arrangerer vi denne måneden en egen kilometersanking. Her vil alle som samler minst 200 kilometer innen enten løping, rulleski eller sykling være med i trekningen av premier. 
  • Kondisløpets høydemetersanking: I september inviterer vi deltakerne til å samle høydemeter på turene sine. Det er ingen premie til den som samler flest høydemeter, men alle som samler minst 1200 høydemeter i løpet av måneden, blir med i trekningen av flotte premier. 
  • Kondisløpets kilometersanking desember: I desember blir det mye kos for mange. Store middager, småkaker og konfekt bidrar til et langt høyere kaloriinntak for mange enn det som er vanlig ellers i året. Da kan det være lurt å bøte på inntaket ved også å sørge for å forbruke kalorier. Vi inviterer derfor til kilometersanking innen langrenn, sykling og løping også i desember. Alle som samler minst 200 kilometer innen den grenen de er påmeldt, blir med i trekningen av flotte premier. 

Når du melder deg på en av disse løpene, får du en bekreftelse på e-post med en lenke til registrering av resultatene dine og en forklaring på hvordan du skal gjøre dette. Om du ikke finner ut av det selv, kan du kontakte oss på kondis@kondis.no så skal vi hjelpe deg.

Du kan oppdatere resultatet ditt etter hver treningstur. Du kan også oppdatere ukentlig eller skjeldnere om du ønsker det. For hver gang du legger inn resultatet ditt, skal du legge inn totalsummen hittil i konkurransen. Om du for eksempel første dag registrerte en rulleskitur på 10 kilometer, og du neste dag gikk 14 kilometer, skal du da legge inn summen av disse nesete gang du oppdaterer. 

For hver gang noen oppdaterer resultatet sitt, vil resultatlista bli automatisk oppdatert. Det å følge med på hvordan en hevder seg på resultatlista, vil kunne gi økt motivasjon til aktivitet. 

Du som er påmeldt løping, kan registrere både løpeturer og gåturer. Du som er påmeldt langrenn, kan registrere turer både på rulleski og på snø. Du kan imidlertid ikke registrere turer på slalåmski i slalåmbakken. 

Lykke til!

Hovedsponsor

Samarbeidspartnere

KONDIS - norsk organisasjon for kondisjonsidrett
Sognsvannsveien 75 A
0855 Oslo
Tlf: 22 60 94 70
Kontaktinformasjon

Kondiskontoret:
E-post: kondis@kondis.no
Telefon: 22 60 94 70
Postadresse: Sognsveien 75 A, 0855 Oslo
Besøksadresse: Sognsveien 75 A, 2. etasje, Ullevål Stadion
Organisasjonsnummer: 971 273 917

kondis.no:
E-post: kondis@kondis.no
Mobil: 22 60 94 70

Annonser: 
E-post: trond.hansen@kondis.no
Mobil: 41 27 84 72

')