PÅMELDING           


RESULTATER 

 

Det er enkelt å være med, løpet kan du gjennomføre hvor som helst så lenge det er utendørs.

Du kan samle høydemeter både på gå- og løpeturer. Antall høydemeter på turen kan du legge inn fortløpende i resultatlisten ved hjelp av en lenke du mottar i forbindelse med påmeldingen. Alternativt kan du samle opp høydemetrene, og legge dem inn samlet ved en seinere anledning.

Hvis du en dag har vært på en tur med 20 høydemeter stigning, kan du registrere dette etter turen. Hvis du en annen dag samler 110 høydemeter på en tur, oppdaterer du resultatene dine med totalt 130 høydemeter. Det er totalsummen av antall høydemeter så langt i måneden du skal legge inn.

Gjennom hele måneden kan du følge med på hvordan konkurrentene gjør det. Resultatlisten oppdateres hver gang en av deltakerne oppdaterer sine resultater.

Systemet er basert på tillit. Vi ønsker likevel at du tar et bilde av en app eller klokka du bruker på løpeturene dine slik at du kan dokumentere resultatet om det skulle bli kontroll. Vi forbeholder oss retten til å foreta stikkontroller. Om du får problemer med registreringen kan du kontakte oss på kondis@kondis.no så skal vi registrere resultatet for deg.

Vi oppfordrer medlemmer til å melde seg på for «Team Kondis» - skriv dette i feltet for «Lag». Dersom du tilhører en lokal Kondistrening kan du legge til navnet på stedet bak Team Kondis. Eksempelvis slik: Team Kondis Hamar. Vi har egne uttrekkspremier for de som er påmeldt for «Team Kondis».

Vi kårer ingen vinnere i konkurransen, men alle som registrerer minst 1200 høydemeter denne måneden, blir med i trekningen av flotte premier.

Det er mulighet til å skrive ut diplom etter løpet.

Pris: 157 kroner (197 kroner for ikke-medlemmer)

I tillegg kan du i forbindelse med påmeldingen kjøpe løpets T-skjorte for 299 kroner og en flott medalje til 90 kroner.

Gjennom 2023 vil vi arrangere flere Kondisløp hvor alle vil ha unike medaljer for sitt løp. Disse er på 90 mm i diameter og har vår kjære løpemann, Kondus, i ulike aktiviteter. Vi har stor tro på at dette blir årets samleobjekt.

Siste frist for å melde på er 30. september 2023.

Siste frist for å melde inn resultater er 5. oktober 2023.