Kondis er en ideell organisasjon som har som mål å spre treningsglede og motivere alle til å være fysisk aktive. Kondis ble etablert i 1962 av noen maratonløpere som ønsket å etablere et fellesskap. Etter hvert har organisasjonen blitt en organisasjon for alle som er interessert i kondisjonsidretter som løping, langrenn, sykling, triatlon osv.

Kondis har etablert Team Kondis som vår klubb og vårt lag. Alle som er medlemmer i Kondis kan melde på konkurranser som Team Kondis. Skal du imidlertid delta i mesterskap som for eksempel norgesmesterskapet i en idrettsgren, må du være medlem i en klubb som er med i det særforbundet som representerer den idretten du skal delta i mesterskapet for. 

Når Kondis etablerte Kondistreninga i 2018, var det for å kunne gi et treningstilbud i lokalmiljøene rundt i landet. Disse gruppene drives på frivillig basis av lokale Kondismedlemmer som planlegger trenignene og inviterer til disse via gruppenes Facebookgruppe som du finner på Kondis sin Facebookside. Treningene er nivåtilpasset slik at både eliteutøvere og nybegynnere skal finne nytte og glede av å delta. Det er gratis for alle å være med på treningene, og det kreves ikke medlemskap i Kondis

Du finner en oppdatert oversikt over Kondistreningene rundt i landet her på Kondis sine nettsider