Kondisløpets 5-kilometer er et virtuelt løp som kan løpes hvor og når du vil gjennom hele mars. Dersom du ønsker å være med i konkurransen om å bli beste kvinne eller mann, bør du løpe en rundløype slik at du ikke kan dra fordel av negativt fall mellom start og mål. 

Etter påmelding mottar du en e-post med en lenke til en nettside hvor du selv skriver inn resultatet ditt. 

Testløp

Dette er en fin test på hvor du ligger an formmessig i starten av sesongen, og kan gi deg en pekepinn på hva du bør trene på mot de målene du har satt deg for sesongen. 

Om du ikke er opptatt av tider og prestasjoner, kan du ta dette som en koseløp enten alene eller sammen med venner. Vi har flere flotte uttrekkspremier som trekkes blant alle som registrerer et resultat i konkurransen uavhengig av tid. 

Dette kan du vinne

Vinnerne får hvert sitt gavekort på 2500 kroner fra HOKA. I tillegg trekker vi et gavekort i samme størrelse fra HOKA blant alle som har registrert et resultat i løpet. 

I tillegg har vi fått tre par Mizuno løpesko til en verdi av 2100 kroner hver, som blir brukt som uttrekkspremier. 

Her har også Sportsmaster bidratt med to gavekort hver på 500 kroner som vi trekker blant deltakerne. 

Alle som melder på med Team Kondis som lag eller en del av lagsnavnet, blir også med i trekningen av to Craft Ruch løpejakker. 

Høy premieprosent

Det er alltid høy premieprosent i Kondisløpene. I skrivende stund er denne på 41 prosent med ni premier og kun 22 påmeldte. 

Her kan du lese mer om Kondisløpets 5-kilometer og melde på.