Resultatlista til Kondisløpet vil bli løpende oppdatert, slik at du hele tiden kan sjekke hvordan du ligger an. Og som vanlig ligger det mange flotte uttrekkspremier i potten.
 

Enkle regler

De eneste kravene som stilles i dette løpet er at du i løpet av året skal klare å tilbakelegge minst 400 kilometer til sammen enten løpende/gående, på rulleski/langrennski eller med sykkel (ikke lov å bruke el-sykkel). Du noterer selv hvor langt du tilbakelegger gjennom året. Underveis i året eller når året er omme, summerer du og registrerer totalsummen i resultatbasen via lenken du får tilsendt når du melder deg på.

langrenn.jpgForetrekker du å sanke kilometer på ski eller rulleski? (Illustrasjon: Tom-Arild Hansen)
 

Tillitsbasert system

Systemet er basert på tillit. Vi ønsker likevel at du tar et bilde av en app eller klokka du bruker på treningsturene dine slik at du kan dokumentere resultatet om det skulle bli kontroll. Vi forbeholder oss retten til å foreta stikkontroller. Om du får problemer med registreringen kan du kontakte oss på kondis@kondis.no så skal vi registrere resultatet for deg.

sykkel.jpg
En sykkeltur i fjellet når snøen går kan gi mange og hyggelige kilometre. (Illustrasjon: Tom-Arild Hansen)
 

Påmelding

Påmeldingsavgiften er 397 kroner for kondismedlemmer og 437 kroner for ikke-medlemmer, og du melder deg enkelt på i vårt påmeldingssystem. Siste frist for å melde seg på er 31. desember 2024 og siste frist for å melde inn resultater er 5. januar 2025.
 

Meld deg på her


Her kan du melde på enten løp, langrenn eller sykkel. Du kan melde på én av grenene eller flere av dem. Hver påmelding hvor du samler minst 400 km, gir et lodd i premiepotten.

Vi oppfordrer medlemmer til å melde seg på for «Team Kondis» - skriv dette i feltet for «Lag». Dersom du tilhører en lokal Kondistrening kan du legge til navnet på stedet bak Team Kondis. Eksempelvis slik: Team Kondis Hamar.

Vi har egne uttrekkspremier for de som er påmeldt for «Team Kondis».

loping.jpg
Finn fram løpeskoene. Sank kilometre. Vinn flotte premier! (Illustrasjon: Tom-Arild Hansen)
 

Premier

Det er ingen premie til de som tilbakelegger flest kilometer gjennom året, men vi har mange flotte uttrekkspremier som trekkes blant alle som har klart å tilbakelegge minst 400 km innenfor den/de idretten(e) de er påmeldt.

Det er mulighet til å skrive ut diplom etter løpet.

 

Meld deg på her