Det er solid spredning både i alder og nivå i RBIR-karusellen, men på et baneløp blir ingen alene bakerst i feltet. Da blir du bare tatt igjen av andre. Slik sett er dette veldig sosialt.

På bildet ser vi Inger Blomseth og Aud Korsmo som løp i K65-69 på Lillestrøm stadion (foto: Aslak Wangen).

Det var en fin kveld for løping, og varierende fra 18-22 grader de timene baneløpene pågikk. FLO BIL var lokal arrangør, og de klokket i mål 158 kvinner og 271 menn.

Raskest av alle var Ole Gorm Berg, lærer ved Strømmen videregående skole, som vant M40-44 på 4.35.9. Det var hele 13 sekunder raskere enn nærmeste konkurrent. Enda mer overlegen var Solfrid Braathen fra SK Vidar som vant kvinneklassen med 21 sekunders margin da hun løp på 5.01.0.

ALLE RESULTATENE

Lenger ned finner du to bildeserier tatt av Aslak Wangen og Bjørn Hytjanstorp.

Neste løp i RBIR-karusellen arrangers 16.juni fra Hvaltjern i Fet.

Se også:
Samleside for løpene på Romerike
Link til terminlister, innbydelser, hjemmesider, resultater og omtale.

Bilder fra Lillestrøm (foto: Aslak Wangen):

Et av de mange heatene er akkurat skutt i gang...
Beate Hauglann, Helsedirektoratet, vant K40-44
Birgit Jensen Dønnum, Eidsvoll Svømmeklubb, ble nr 2 i K40-44 bare 1.4 sekund etter Beate.
Mor og datter, Bente og Ingrid Aaslund fra Fet skiklubb. Den yngste var noen sekunder raskere i mål.
Sønn og far, Jan Steinar og Bjørn Gloslie. Også her var den yngste var noen sekunder raskere i mål.
To blide karer, Svein Repslie fra Meteorologen som løper i M55-59 og Steinar Karlsen fra Romerike Runners Team som løper i M70-74 og som på Lillestrøm løp sitt RBIR-løp nr 100.

Bilder fra Lillestrøm (foto: Bjørn Hytjanstorp):

Ole Gorm Berg suste fort rundt de 3 og 3/4 rundene som 1500-meteren utgjør. Han var klart raskeste løper på Lillestrøm.
Tonje Julsrud, Pricewaterhousecoopers, satset tidligere mest på stavsprang - men kan også løpe fort. Råholtjenta var 7.raskest av de 158 løperne i kvinneklassene.
Mannen til Tonje, Per Kristian, løp i samme heatet - og måtte se seg knust med ca 15 sekunder. Per Kristian har spilt fotball for både Eidsvoll Turn og Eidsvoll IF - og fortsatt spiller han på "hobbynivå"  for EIFs rekruttlag i 5.divisjon.
Egil Bredholt, RBIR-karusellen primus motor gjennem utallige år, roper opp et nytt heat til start.
Steinar Skaar fra Løpsklubben 1814 løp inn til klasseseier i M50-54. Tre dagen før ble han nr 2 totalt i Spitsbergen Marathon (se egen sak på www.kondis.no/romerike
Arne Bråten, klubbkamerat til Steinar, men i M65-69.
Elias Løvseth fra Gjerdrum Fotball løp inn til 6.beste tid - kun 3.7 sekunder fra andreplass totalt. Han ble nummer tre i yngste herreklasse.
Gutta fra BBS, Gunnar Pedersen og Ombir Opadhyay er klar til start. Gunnar skal snart til Tromsø og løpe sitt 50.maratonløp, og der får han overrakt Kondistrofeet for denne prestasjonen.
Pål Simen Ruud fra Romerike Runners tauer her på Are Aarebrot, Skedsmo videregående skole, som vant M45-49. Den yngre Pål Simen var 10 sekunder raskere og endre på 2.plass i M25-29. De var nummer 4 og 9 totalt.
Trond Børresen tar ut de siste kreftene for å slå May Lisbeth Dahl i spurten. Om han klarte det? Nei, May Lisbeth slo Trond med 2 tidels sekund. Hun vant klasse K50-54.
Wenche Hareide (K60-64) har lagt seg i rygg på Per Kirkerud som i år har byttet ut jobb i Forsvaret med pensjonisttilværelse.