Langøyene Rundt  gikk av stabelen torsdag kveld, i variert sommervær - med innslag av både regn og solgløtt. Dette er det 2 av 4 løp i Øyakarusellen. 28 løpere gjennomførte den ca. 3 km lange løypa i variert terreng rundt omkring på det meste av øya. For mennene var det Halvor Steinsholt fra Blodsmak Sportsklubb som var raskest i mål, han fikk registrert tiden 12.36. Han gjorde det også meget godt med en fin 5. plass i det første løpet på Hovedøya. I kvinneklassen var Nicoline Baartvedt helt suveren, hun fikk tiden 12.53. Hun vant også det første løpet på Hovedøya. Etter løpet ble det tid for et lite bad, før det ble servert nydelig spekemat.

Arrangørens hjemmeside.
Blogg: Frode Klevstul

Raskest av alle, Halvor Steinsholt fra Blodsmak Sportsklubb. Han vant klassen for menn på tiden 12:36.

Suveren vinner i klassen for kvinner, Nicoline Baartvedt på vei mot mål på tiden 12:53. Her følges hun tett av Frode Klevstul fra Blodsmak Sportsklubb som ble nummer tre i klassen for menn. Baartvedt manglet bare 4 sekunder på løyperekorden for kvinner som ble satt i 2011 av Mari Brox. På Klevstuls Chronicles kan du se flere bidler fra Langøyene Rundt

Et utvalg av løpere på vei mot mål:

Vegard Storevik fra Storebrand ble nummer to med 12.43 og splittet dermed det som kunne blitt dobbeltseier til Blodsmak Sportsklubb (Klubben som ikke får være med i Idrettsforbundet, grunnet navnet).

Heidi Tronbøl fra Rye løp inn til andreplassen blant kvinnene med 14:28

Guri Drottning Aarnes fra Ås IL ble nummer tre i klassen for kvinner og Atle Berntsen ble nummer sju i klassen for menn.

Jakub Czana ble nummer fire i klassen for menn.

Anja Klasvik fra Rugby ble nummer seks i klassen for kvinner.

Espen Ringom fra Vidar ble nummer seks i klassen for menn.

Anne Verpe Nunes, var en av flere debutanter denne onsdagen.

Bjørn Ragnar Tangen fra Team Anfield ble nummer ni i klassen for menn. Tangen har fått med seg begge øyaløpene i år.

Tove Standnes-Ellstrøm en annen av debutantene ble nummer fjorten i klassen for kvinner

Tor Arne Kallevik fra Sports Club Volla ble nummer ti i klassen for menn.

Tekst og alle foto: Lasse Wilhelmsen