Det var ungdommene Christina Ellefsen Hopland og Casper Stornes som var de raskeste i henholdsvis dame- og herreklassen i løpet som var det siste i årets sommerkarusell fra Fana Stadion.

Etter løpet var det utdeling av medaljer til dem som hadde gjennomført 3 eller flere løp i Sommerkarusellen.

Resultatliste fra HEAD Energy Sommerkarusellen løp 5

Etter en halv runde på Fana stadion ser vi hvem som har mest lyst til å vinne: Jens Åstveit foran Casper Stornes og Morten Seliussen, det ble også disse tre som kom først til målpassering.

IMG_9346_b.jpgStarten har gått, her gjelder det å holde seg på beina.

En halv runde på stadion er tilbakelagt. Har man funnet riktig plassering i feltet? Magne Aunebakk.

Thor-Jacob Larsen fra Team Melkesyre.

Gunnar Nordhus er en av dem som har lang erfaring med karusellene fra Fana Stadion, og han holder fortsatt koken.

Arthur Lillefosse har også erfaring så det holder med karuselløp.

Det kompakte startfeltet løser seg raskt opp. Mette Nygård Havre har funnet sin plass.

Stian Øvergaard Aarvik langt framme innledningsvis, ungdomsmesteren i terrengløp måtte bryte grunnet skade

Bjørn Tore Kronen Taranger, ultraløperen fra Gular stiller jevnlig opp i karusellen

Christina Ellefsen Hopland fra Varegg vant kvinneklassen klart.

Anders Slaatten i flott driv etter snaue 2km

Adele Henriksen fra Loddefjordløperne med nok et sterkt løp.

Casper Stornes fra Ask Friidrett er den som bruker minst tid på de 5 kilometrene. Tiden blir sterke 15:55.

Jens Åstveit fra Gneist inn som nummer 2

Morten Seliussen løper seg denne gangen inn til tredjeplassen.

Vareggs sterke ungdomsløper Christina Ellefsen Hopland vinner denne gangen, tiden blir 18:16.

Flott løping av Adele Henriksen fra Loddefjordløperne som tar 2. plassen. Hun løper i klassen under 14 år.

Innspurten er viktig. Her tar John-Christian Scheie inn viktige sekunder.

Torstein Hovland Moldestad fra Bergen Turn. Tiden 21:00 gir en tredjeplass i klassen M1-14

Kari Sigdestad inn på en tredjeplass blant damene.

Gro Beret Heggernes inn til en sjetteplass.

Ove Bertelsen, Team Melkesyre.

Tom Soma Tysnes, Bergen Turn.

Halvard Martinsen.

Anna Zheleznaya, HiB Bedriftsidrettslag.

Una Haukanes.

Ellen Erdal, Aker Solutions.

Lena Rå.

Aldona Lubojanska ser ut til å være fornøyd med løpet sitt.

Hans Eirik Solstad.

Ingeborg Anfinset spurtslår pappa Nils Anfinset, som ser ut til å være meget fornøyd med det.

Drahjelp i innspurten: Åse Marie og Therese Dahn.

Cathrine Skjeret.

Å løpe 5 kilometer er bare kjekt: Heidi Berger .

Pallen herrer, Jens Aastveit, Casper Stornes og Morten Seliussen

Tørste deltagere forsyner seg med Olden produkter i målområdet

Carsten Wiegand og Hilde Holmefjord var 2 av de 5 heldige som vant et medelmskap i Kondis.

Ingeborg Anfinset fra Bjarg smiler bredt etter å ha mottatt Sommerkarusellens nye, flotte medalje

Wenche Iversen kunne også juble etter endt karusell.

Anna Serina Røssland og Elina Drivenes fra arrangørklubben Gneist deler ut medaljer til dem som har 3 eller flere løp i årets Sommerkarusell.

En fin jentegjeng fra Eidsvåg IL: Helle Kristine Haukås, Tuva Sulen, Kaja Oline Haukås, Thilde Jeeves.

Da pakker årets Sommerkarusell sammen for i år, men kommer tilbake som Vinterkarusell før vi aner det. Torstein Erichsen er en av dem som legger mye arbeid ned i å arrangere løpsopplevelser for alle.