Bedriftsidrettskretsens SPRING-satsning omfatter en rekke løp i Trondheim, hvor mange er i samarbeid med friidrettsavdelingen som i en årrekke har arrangert løp både i terreng og på bane. Nytt av året var imidlertid elektronisk tidtakersystem med brikke i startnummeret. Ettersom kveldens løp var det første med dette systemet, var leverandøren til stede for å forsikre seg at ting fungerte som det skulle. Det ble allikevel noen startvansker, og kondis.no må derfor komme tilbake med fullstendig resultatliste senere.


Nytt tidtakersystem skaper interesse

Løpene er åpne for både mosjonister og de som ønsker å løpe på tid, så her er det bare å hive seg med neste gang. Kveldens løp var det første av i alt 15 løp, hvor de fleste er terrengløp. Se terminliste og les mer om de ulike løpene her.  I tillegg har friidrettsavdelingen i bedriftsidrettskretsen flere andre løp, blant annet på bane. Oversikt over disse finner du her.


Allerede få meter etter start hadde Terje Olsen (351) et forsprang på resten av feltet. Det skulle vare helt til mål og inn til klar seier.

Løypa gikk langs Ladestien, det vil si at løperne snudde halvveis og returnerte samme vei. Stien hadde tørket bra opp og var ikke så glatt som kanskje mange hadde fryktet. Gressletta ved start/mål skapte derimot noen utfordringer for balansen. 


Anne Marit Haukø (517) og Stine Kvalø Nordseth (516) på vei ut fra start.
Stine med startnummer på brystet for aller første gang.


Ingen overraskelse på damesiden, Runa Bostad kom i mål ikke langt etter de første gutta.


Like bak fulgte Trygve Reitan, som måtte se seg slått av fruen.


Bjørn Stavnes


Wenche Lande


Frank Antonsen


Grete Møkkelgård Fossum koster på seg et smil på oppløpet.


Jon Eriksen sjekker tida før målgang, ble det som forventa?


Spurtoppgjør mellom Atle Bones (229) og Tore Brembu (513)

Les mer om SPRING 2012 og bedriftsidrettens friidrettsavdeling.