På lørdag ble Minikonrad gjennomført med 86 ivrige deltakere.

For hovedløpet sin del var det i år 10 års jubieum. Første gang arrangementet gikk i 2002, hadde løpet 195 påmeldte. I dag er dette tallet passert med god margin da ca 300 deltakere var med i dag. Som vanlig var alle aldersgrupper representerte. 6 personer var over 80 år, noe som er helt i samsvar med ånden til Konrad Brunstad som løpet er til minne om og oppgjenkallt etter. Konrad sine tanker og filosofi ble friska opp under Konradfilmen som ble vist i Velledalen grendahus etter frokosten.

Vinner av herreklassa ble Lars Anders Hoel fra Valldal IL. Lars Andreas er på kretslaget i langrenn og debuterte i dag på tiden 15.13, bare 8 sekunder bak løperekorden. Nr. 2 i Konradløpet blei 15-åringen Alexander Nyheim fra Tomrefjord på tiden 15.36. På tredje plass kom Alf Petter Bøe på tiden 15.39.

Vinner av dameklassa ble Elisabeth Overvoll Hole, hun også på kretslaget i langrenn. Elisabet fikk tiden18.54. Andre plassen gikk til russ og lokal løper Hilde Riksheim Tandstad på tiden 19.55. På tredje plass i kvinneklassen kom Christina Holmberg på tiden 20.28.

Resultatliste (de 100 første)

Statistikken over alle Konradløpene

Russen stiller i front under oppvarmingen før start

Slik ser det ut når ca 300 morgenfugler står klar for årets utgave av Konradløpet

Vinner av dameklassa Elisabeth Overvoll Hole

Hilde Riksheim Tanstad smiler seg i mål til andre plass

Familien Hunnes i mål

Anne Kristin Hoel fikk tiden 20.54

Vinner av herreklassen Lars Anders Hoel klar for frokost på Velledalen grendahus

Undertegnede samlet med en gjeng av den ivrige russen som skapte god stemmning rundt løpet