20 km f¢r start.jpgFeltet på 20 km venter på klarsignal fra starter. Totalt 23 kvinner og menn på den lengste distansen var spesielt bra sammenliknat med de siste årene og en tredobling (!) fra i fjor. (Foto: Jan-Anders Halvorsen)

Med 68 aktive var Egebergløpet på Tolga nær ved å doble deltakerantallet under ideelle løpsforhold med ca. 20 grader og oppholdsvær lørdag. Med 120 registrerte turmarsjdeltakere og 30 med på barneløpet på stadion, ble det økning fra 150 i fjor til 218, dvs en økning på over 50% alle tilbudene stett under ett 

- Etter fjoråret var jo vi som arrangører usikre på om dette var noe å holde på med, men antall løpere tok seg gledelig nok betraktelig opp i år. Egebergløpet 2023 ble en opptur, er Simen Killingmo og Per Johan Hartviksen i løpsledelsen klar på. 

- Det var kun to lag med i den nye stafettvarianten. Likevel fikk vi gode tilbakemeldinger på opplegget, så vi ønsker å videreføre og utvikle det i 2024, forteller de. 

Egeberg - Vinter og Sommer på  Facebook

Forhåndsomtale: Æreverdige Egebergs Minneløp i år også som stafett

Samleside for Egebergs Minneløp på kondis.no

Premievinnerne.jpegDe fire totalvinnerne som ble belønnet med lokale "matnyttige" premier (fra v.): Jon Aukrust Osmoen, Marte Leinan Lund (20 km), Esten Hansen-Møllerud Hauen og Maria Sæther Verdenius, (10 km). (Foto Per Johan Hartviksen)

Start 20 km midt i feltet.jpegLøperne legger avgårde på 20 km. Fra v. Inge Erlimo, Tolga (131), Anders Tingstad, IL Nansen, (120) og Nils Klevset, Byåsen (137). (Foto: Jan-Anders Halvorsen)

Start 20 km bak i feltet.jpegGuro Nyhus, Tolga (154), Berit Sæther, Tolga.(160) og Siri Klevset, Byneset (158) i gang på 20 km. (Foto: Jan-Anders Halvorsen)

NB! Det ble noen tekniske utfordringer med tidtakinga, men resultatene publiseres her så snart de er rettet opp.