Start og mål var ved den nye Skistugu på Gålå og løpet gikk på stier, grusveier og traktorveier i et lettkupert terreng.  Arrangøren fikk mye skryt for fin trasé, men etter en sommer med mye nedbør var det mye vann i myrene og det var nok ingen som kom tørskodd i mål. Mange syntes nok løypa var tung og det var tydelig å se at enkelte var dyktig slitne ved målgang.

Geir Thune og Line Lystad ble totalvinnere på den lengste distansen 16 km, mens Eivind Nybakken og Hilde Eide var best på 8 km.

Resultater 8 km og 16 km

Resultat stafetten

Resultater 3 km

Eivind Nybakken løper var førstemann som passerte målstreken i Peer Gynt Løpet som vinner av 8 Km.

Emil Waaserud og Eskil Volberg kjempet om seieren i klasse 12-13 år. Emil hadde mest krefter igjen av de to. Hilde Eide, beste jente på 8 km hadde måtte slippe i den siste bakken før mål.

Helene Gamme Kjøge fra STEIL i siste motbakke før mål.

Arne Odd Bergdølmo, Sør Fron IL "løp ikke utenom" bløtmyra på oppløpet. Det var nok av Peer Gynt sitater fra speaker.

Hilde Eide, Østre Slidre ble beste jente på 8 km med tiden 35:08.

Eivind Nybakken, Ringebu/Fåvang var førstemann i mål i Peer Gynt Løpet og fikk bestemannspremien på 8 km med tiden 32:17. Han var 10 sekunder foran Rune Hansen, Snertingdal Ski.

Geir Thune tydelig fornøyd med å komme først inn mot mål - han løp jevnt hele  veien med et veldisponert løp.

Håvard Hansen tok teten i fra start, men klarte ikke å følge Geir Thune da han ble passert. Håvard kom rett fra Kristiansund og Aure hvor han har deltatt i Toppidrettsveka. Han klaget på at var litt stiv i muskelaturen.

"Pallen" blant gutta - Terje Gulbrandsen, BDO Aktiva ble nummer 2 og vinner av klasse M40-49 år. Geir Thune vant på tiden 1:05:06, mens Håvard Hansen, Strindheim ble nummer 3 totalt.

Line Lystad fra Vågå IL ble første jente til å vinne Peer Gynt Løpet - 16 km.  Vinnertiden ble 1:13:42.  Line er mest vant til å løpe motbakkeløp og vant blant annet Blåhø Opp. Hun var litt usikker på hvor fort hun skulle løpe og måtte føle seg litt fram.

Vidar Åsli, Ringebu - Fåvang i fint driv like før mål - han løp inn som vinner av klasse M50-59 1:12:03.

Miriam Delphine Gulbrandsen ble nummer 2 blant jentene - Ultraløperen med internasjonal representasjon kostet på seg en skikkelig spurt på oppløpet.  I september stiller hun i Birkebeiner-ultran hvor hun skal forsvare to seire på rad.

Starten for de aller yngste har gått - 3 km skal avlegges!

Nicolay Sevang, Lyn Ski løp fikk bestetid på 3 km.

Flott duell, men hold var nok avgjørende for hvem av disse som kom først i mål.

Full innsats!

Harpefoss 1 gikk til topps i den innlagte stafetten i samme løype som 16 km gikk i fordelt på 5 etapper. Barbie Team tok ledelsen på første etappe, men Harpefoss overtok raskt ledelsen og holdt den fram til mål.

Primus motor og løpsleder for Peer Gynt - løpet Audun Skattebo var godt fornøyd med løpet og gjennomføringen av arrangementet. Han understreket at dette ville bli et årlig arrangement i tilknytning til Peer Gynt Stevnet.