På bilde: Arve Rindal og Merete Helgheim

Totalt stilte 60 løpere (9 damer og 51 herrar) til start i konkurranseklassa og 90 stk. i mosjonsklassa.

Deltakerne var veldig fornøgd med løypa. Det vanka mange lovord om denne og det er noe å ta med seg for arrangøren til planlegginga av neste års Trollenykjen opp som er et løp som har kommet for å bli.

Det var flotte løpsforhold denne lørdagen med passelig temperatur og ingen nedbør. Løypa var stort sett tørr og grei å springe.

Arrangøren hadde gjort en god jobb og det var brei premiering. Alle i konkurranseklassa og de flest i mosjonsklassa fikk premie frå et rikholdig premiebord som butikker og næringsliv i Nordfjordeid har bidratt med.

Arve Rindal fra EID IL vant herreklassen med tiden 36.54, Jann Olav Tjønneland tok andre plassen 37.38, mens Rune Venøy og Kjeil Dyrvik delte tredjeplassen 39.51.

Merete Helgheim vant dameklassen med tiden 42.01, Elisabeth Hildenes tok andreplassen 45.06 og Lene Rørvik tredjeplassen 48.01.

For komplett resultatliste trykk her

Hjemmesiden til EID IL og Trollenykjen opp

Like før start.

Like etter start.

Bilder fra løpet tatt etter Skipenessætra der løperne hadde gjennomført litt over halvt løp: