Onsdag startet Sognsvann Rundt Medsols opp sesongen igjen. Mange debuterte i det rekordstore feltet. Aldri har så mange løpt SRM så tidlig på året. Hele 249 løp åpningsløpet.Det er rekord for åpningsløpet. På bildet ser vi bl.a. spanske, Ainhoa Ostalaza, bosatt i Norge de siste årene, som vant 5 runder på 68.07, som er aldersrekord på distansen.  Foto: Jørgen Lindalen

Løpsforhold: Rundt 6+, vindstille, overskyet, bart og støvfritt.

Andelen av løpere som løp flere enn en runde var spesiell stor og tyder på at mange har fått løpt mer så tidlig på året grunnet bedre værforhold enn normalt. 83 av 246 løpere løp to eller flere runder.

VINNERE i DET 378. SOGNSVANN RUNDT MEDSOLS 2. APRIL 2014

1 Marius Schneider BUL 10:41   Ida Marie Dahl Ringkollen Skik. 11:27 pers
2 Thomas V. Schuler Privat 23:55   Anne Ekern Sætre/Gråbein 28:13
3 Ulrik Ødegård Privat 35:13   Charlotte Kuntz 41:26
4 Tore Jensen Rikshospitalet 54:15   Ingen deltok
5 Ingen deltok       Ainhoa Ostalaza Privat 68:07 Aldersrek.

Bilder med mer  fra Sognsvann Rundt Medsols nr. 378 finner du på løpets hjemmeside hvor du også kan melde deg på onsdagens løp.

Marius Schneider, BUL fikk æren av å være den aller første løperen i mål på Sognsvann Rundt Medsols i 2014-sesongen.   Foto: Jørgen Lindalen

stroedd_som_fluer_31A9658.jpgNormalt på denne årstidden ligger det mye snø her hvor løperne lå strødd. Den utrolig milde vinteren og våren 2014 har skapt glimrende løpsoforhold, og vi ligger omtrent en måned foran "skjemaet".   Foto: Jørgen Lindalen

Sognsvann Rundt Medsols handler mye om glede. Her ser vi Sigbjørn og Liv Berit Jegteberg Lystad i løypa rundt vannet.   Foto: Jørgen Lindalen

En av debutantene denne onsdagen var Richard Merlid, Trollveggen Triathlon klubb. Han er arrangør av bl.a. Trollveggen Triathlon som kondispresident Tim Bennett kalte "Verdens beste arrangement" etter å ha deltatt i 2012.  Foto: Jørgen Lindalen

Bilder med mer fra Sognsvann Rundt Medsols nr. 378 finner du på løpets hjemmeside hvor du også kan melde deg på onsdagens løp.