Konradløpet arrangeres av Velledalen IL - påmelding og meir informasjon

Konradløpet er til minne om Konrad Brunstad som likte å løpe grytidlig om morgenen. Kvelden før 1. mai arrangeres Minikonrad.

GRATIS FRUKOST
I forbindelse med Velledalen IL sitt 100-årsjubileum i 2006 ble det spandert gratis frokost på alle deltakerne i Konradløpet. Dette ble så populært at det siden har blitt en fast tradisjon. Frokosten blir servert i Velledalen grendahus, der det også er garderober, premieutdeling m.m.

KONRADFILMEN
Odd Kvammen – slektning av Konrad Brunstad – forstod at Konrad var noe utenom det vanlige. Han laga film om Konrad fra et av åra han drev som hardest, og der han selv forteller om sin fysiske hverdag, om helse og motivasjonen for å drive på. Uten denne filmen hadde det kanskje aldri blitt noe Konradløp. Filmen ble vist i gravferda til Konrad. Ole Petter Berge var sendebud til idrettslaget og den som første hinta frampå om at ”Konrad eigentleg skulle hatt sitt eige løp”.

Det fikk han, og Odd Kvammen har gitt en film i gave til VIL, slik at Konrad sine tanker om mosjon, helse og livsfilosofi ellers kan bli friska opp igjen i forbindelse med Konradløpet.

PREMIER
Alle premiene har sitt opphav i bygda med flere vakre håndverksprodukt og bl.a. møbler fra industrifabrikker i Sykkylven. De fleste premiene blir trukket ut på startnummer.

Reportasjen på kondis.no etter Konradløpet i 2023 Da var det Nikolai Handle Jensen og Anette Heimli Jokstad som vant Konradløpet. 

7K9A9321.jpg
Konradløpet, helse i hver meter. Foto: Martin Hauge-Nilsen.

7K9A9524.jpg
God stemning, et fotominne hører med. Foto: Martin Hauge-Nilsen.

Konradfilmen_01_Foto_Martin Hauge-Nilsen.jpg
Konrad Brunstad himself fra Konradfilmen. Foto: Martin Hauge-Nilsen.

Konradfilmen_02_Foto_Martin Hauge-Nilsen.jpg
Konradløpet ble starta for å ære minnet etter Konrad Brunstad (Mons-Konrad 1910-2000). Konrad begynte først å løpe i sein alder. Les mer om Konrad, her.
Foto: Martin Hauge-Nilsen.