Furusjøen Rundt-løpet gikk av stabelen i strålende høstsol og ble virkelig et "Eventyr i Rondane" denne lørdagen.

I fjor var det  216 påmeldte deltakere i Furusjøen Rundt-løpet, i år slo det alle rekorder med i alt 347 påmeldte deltakere fordelt på 17,8 km løp, 8 km mosjonsløp/marsj, barne- og ungdomsløp på henholdvis 1 km og 2 km, samt Snipp-Snapp-Snute hvor barn under 8 år som deltar i en hinderløype kombinert med terrengløp. Resultatlistene viste av det var 306 fullførende, som altså er den offisielle deltagerrekorden.

En del nedbør natt til løpsdagen bidro til litt tunge forhold i enkelte terrengparti, men det var stort sett bare smilende løpeglade menn og kvinner som passerte målstreken.
 

Vegard_Øie_vinner.jpgVegard Øie passerer målstreken som vinner for tredje år på rad. (Foto: Furusjøen Rundt)
 

Vegard Øie gikk til topps for tredje år på rad, nå med ny personlig løyperekord på 1:06:42. På de neste plassene fulgte Hans Olav Kjøs med 1:09:20 og arrangørklubben sin egen Ola Esten Røssum på 1:13:44. Løyperekorden for menn er fra 2011 satt av Tjalveløperen Håkon Brox på tiden 57:51.
 

Marit_Østvang_vinner1132_målgang.jpgMarit Østvang kommer til mål.  (Foto: Furusjøen Rundt)

På kvinnesiden vant FIK Ren-Eng løperen Marit Østvang på tiden 1:16:20 og slår dermed fjorårets vinner Line Lystad som løp inn på tiden 1:19:12. På tredje plass fulgte Linda Nyeng på 1:21:20.

Komplett resultaterlister klassevis og løypevis

Mange bilder fra Furusjøen Rundt på arrangementets facebookside

Hjemmesiden: www.furusjoenrundt.no


Mosjonsklassen_Foto-Pinja-K-Korpela.jpg
Starten i mosjonsklassen. (Foto: Furusjøen Rundt)

Mosjonsklassen2_Foto-Pinja-K-Korpela.jpg
Litt lenger bak i feltet...  (Foto: Furusjøen Rundt)

Premieutdeling_9-14_aar.jpg
Premieutdeling 9-14 år (Foto: Furusjøen Rundt)

Mange flere bilder fra Furusjøen Rundt på arrangementets facebookside

 

Furusjøen Rundt-løpet avsluttet årets trippel

Totalt var det 26 personer som hadde fullført 45 km Furusjøen Rundt-renn og 70 km Furusjøen Rundt-ritt foran lørdagens løp. Til slutt var det 13 som hadde fullført hele trippelen, og de som vant var Marthe Tøsse Løvseth og Kjell Ingebret Nilsen.

Alle resultater for årets trippel
 

Trippel-damer_Marthe_Tøsse_Løvseth_Hanna_Pettersen_foto-Ole-Petter-Brendstuen.jpgKvinnepallen i trippelen: 1. Marthe Tøsse Løvseth, 8:24:38 2. Hanna Pettersen, 9:56:35.
(Foto: Furusjøen Rundt)

Trippel-herrer_foto_Ole-Petter-Brendstuen.jpgHerrepallen i trippelen: 1. Kjell Ingebret Nilsen, 7:04:52  2. Kristian Øksdahl, 7:26:28 . Jørn Petter Kolås Ryen, 7:28:45. (Foto: Furusjøen Rundt)