Toppbildet: LIv Hodøl Thoresen i Gå-joggens styre delte ut roser til årets mest trofaste deltakere (fra venstre): Jon Storsveen, Einar Stensby, Knut Magne Nilsen og Bjørn Tvedt. Reidar Melvold var ikke til stede på avslutningen men har også deltatt i alle 22 løpene i år. (Foto: Miroslaw Baran)

Samleside for Gå-Joggen med alle resultater fra Gå-joggen 2003-2014

Gå-joggen på Hamar hadde årsmøte i kantina på Hamar Rådhus lørdag 25.oktober. Årsmøte er også en årsavslutning og trofeutdeling etter årets sesong. Trofeene var i år, som det har vært de siste årene, vinglass fra Magnor Glassverk sin Villmarkserie – årets motiv var fisk. Det var møtt fram 65 av de totalt 127 som hadde deltatt i 12 løp eller mer. Dette er kravet for å få tildelt trofe. Det var fem herrer som har deltatt på alle 22 løpene som i tillegg fikk roser. Totalt har det i løpet av sesongen deltatt 2653 personer, fordelt på 1114 damer og 1539 herrer. Dette er en liten økning fra forrige år.

Margrete_Ellingsbo_seigdame.jpg
Gå-joggen deler også ut heder til årets Seigmann eller  –kvinne. I år falt valget på Margrete Ellingsbø. Juryens begrunnelse var hennes innsats for hele familien Ellingsbø, samt egne prestasjoner som utøver og arrangør av løp. (Foto: Miroslaw Baran)

Foruten vanlig årsberetning var det valg. Valgkomiteen hadde hatt en lett oppgave ettersom ingen av de som hadde mulighet til det, hadde sagt opp sine verv. Styret for 2015 består dermed av Finn-Magne Nybrenna som leder, Erik Dalsveen, Gunhild Ljones, Kim Nergaard, Liv Hodøl Thoresen og Miroslaw Baran. Varamedlemmer ble Jon Sørensen Kielland og Marie Lovise Svevad. Valgkomite ble: Jan Olav Tuterud, Ole Petter Bergaust og Margrete Bergaust.

Styret_2014.jpgStyret for Gå-joggen i 2014 som også ble gjenvalgt består av (fra venstre) Gunhild Ljones, Kim Nergaard, Liv Hodøl Thoresen, Finn-Magnne Nybrenna, Miroslaw Baran. I tillegg satt Jan Olav Tuterud på enden av bordet og ble dessverre ikke med på bildet. Erik Dalsveen var ikke til stede på årsmøtet.