Borredalen Rundt var denne tirsdagen 4. løp i Løpskarusellen. Dette innebærer at det var startavgift for å få være med, og hele startavgiften gikk til SOS Barnebyer, avd. Fredrikstad.

Borredalen Rundt har hatt en stor deltakerøkning i år og på løp 6 tidligere i år var det hele 89 løpere på startstreken. En skal veldig mange år tilbake for å finne tilsvarende mange løpere i Borredalen Rundt. I dag var det 48 som stilte til start hvorav 2 av disse var damer og 46 herrer. Beste dame ble Hege Gathen som løp på 25:17 i den 5,6 km lange løypa rundt Borredalsvannet. Finn Markus Johansen løp på 19:52 og har nærmest klippekort på seire i Borredalen i år.

Borredalen Rundt hjemmeside

Resultater

Fredrikstad Blad

Like før starten går. (Foto: Rolf Bøhn)

Vinneren Finn Markus Johansen som har utallige seire her i år, løper inn til 19:52. (Foto: Rolf Bøhn)

Beste dame Hege Gathen løper på 25:17. I tillegg perset hun på halvmaraton på Beitostølen for litt over en uke siden. (Foto: Rolf Bøhn)

Per Morten Ellingsen med nest beste tid 20:06. (Foto: Rolf Bøhn)

Dette må ha vært yngstemann i Borredalen Rundt denne tirsdagen. (Foto: Rolf Bøhn)

Magnus Oliversen på tredjeplass med 20:56. (Foto: Rolf Bøhn)

Kai Berg har løpt Borredalen Rundt mange ganger og løp i dag på 22:46. (Foto: Rolf Bøhn)

Oddbjørn Homstvedt er på plass når det er løp i Østfold. Oddbjørn kom på fjerdeplass med tida 21:00. (Foto: Rolf Bøhn)

Morten Häbler løper inn til 22:58. (Foto: Rolf Bøhn)

Lars Christian Aleksandersen med femte beste tid 21:42. (Foto: Rolf Bøhn)

Lasse Simonsen løper på 23:10. (Foto: Rolf Bøhn)

Lars Petter Brovold løper inn til en fin 6. plass med tida 21:52, broren Henrik 10 sekunder bak . (Foto: Rolf Bøhn)

Henrik Brovold inn til 22:02. (Foto: Rolf Bøhn)

Knut Viggo Andersen løp på 23:26. (Foto: Rolf Bøhn)

Ivar Kummervold løp inn til 22:26. (Foto: Rolf Bøhn)

Spurtoppgjør mellom Erik Günther, Terje Hansen og Tom Sognlien. (Foto: Rolf Bøhn)

Nytt spurtoppgjør mellom Roger Kalsøy og Tore Iversen. Roger Kalsøy er en av ildsjelene i Torsdagsløpet. (Foto: Rolf Bøhn)

Sjur Tømte som løp på 23:46. (Foto: Rolf Bøhn)

Noen hadde med egen sekundant. (Foto: Rolf Bøhn)

Her er det full innsats helt til målstreken er passert. (Foto: Rolf Bøhn)

Kari-Ann Nilsen, nest beste dame, i spurtduell med Alexander Tanem Iversen. (Foto: Rolf Bøhn)

Ronny Hagberg, som har ansvaret for hjemmesiden til Borredalen Rundt, har tatt ut alt av krefter. (Foto: Rolf Bøhn)

Far og sønn I, Kai og Stian Henriksen. Flott at to generasjoner kan gjøre noe sammen en tirsdag ettermiddag. (Foto: Rolf Bøhn)

Far og sønn II, Tore og Alexander Tanem Iversen. (Foto: Rolf Bøhn)

Vinnerne av Borredalen Rundt løpet, Hege Gathen og  Finn Markus Johansen. Borredalen viste seg fra sin beste side etter flere dager med mye nedbør. (Foto: Rolf Bøhn)