Alt var som det pleier å være på Fjellmaraton i år. På morgenen var det overskyet og litt kjølig, mens solen etterhvert tittet fram og varmen kom. Det store samtaleemnet til frokosten var som vanlig hva en skulle ha på seg av klær. Det er litt av en utfordring å kle seg riktig. Problemstillingen er om en skal fryse litt i begynnelsen med litt lite klær eller svette mye på slutten med for mye klær. Med start oppe på vindutsatte Valdresflya på 1400 moh og mål på langt lunere Beitostølen, ca 950 moh, blir det store temperaturforskjeller. Dette til tross var det i år mange som perset og også mange som løp halvmaraton for første gang.

Alle resultater.

Hovedside

Reportasje med bilder på Fredrikstad IF hjemmeside.

Tidligere års reportasjer:

2010

2009

2008

Egil Holme løper inn til 1:26:29 på halvmaraton og en flott 5. plass i klasse 55-59. (Foto: Thorstein Haugen)

Hege Gathen var Beitostølens gladeste jente. Hun perset med den gode tida 1:37:57, og som om ikke det var nok tok hun igjen Sjur på slutten og løp i fra han. Til Sjurs forsvar må det sies at han løp helmaraton og Hege halv. (Foto: Thorstein Haugen)

Sjur Tømte løp helmaraton og kom inn på 3:40:32, noe som ga en 2. plass. Han hadde lenge følge med Trond Nilsen, men løp i fra han i bakkene opp fra Bygdin. (Foto: Thorstein Haugen)

May Ulvåen løp inn til 1:42:53 på halvmaraton og 3. plass i sin klasse. May holder et jevnt høyt nivå år etter år med sin løping. (Foto: Thorstein Haugen)

Marit Hall, med fjelluft i håret, perset stort på halvmaraton og kom inn til en fin 4. plass med tida 1:43:30. (Foto: Thorstein Haugen)

Trond Nilsen på helmaraton løp på 3:45:00 og sliter med det interne oppgjøret med Sjur. (Foto: Thorstein Haugen)

Rolf Bøhn løp på 1:23:07 på halvmaraton. (Foto: Thorstein Haugen)

Beate Midttun debuterte på halvmaraton og kom inn til flotte 1:52:51. (Foto: Thorstein Haugen)

Tove Hassing løp halvmaraton på 1:54:17 og vant selvfølgelig med det. For ordens skyld, hun løper i klasse 70+, noe en ikke skulle tro. (Foto: Thorstein Haugen)

Anne-Grete Vik Haugen var enda en debutant og løp på 1:54:41. (Foto: Thorstein Haugen)

Grid Skogen er alt annet enn debutant og løp helmaraton i den harde løypa på 3:56:19. Grid vant sin klasse 45-49. (Foto: Thorstein Haugen)

Ole Tharaldsen debuterte på halvmaraton med den gode tida 1:39:31. (Foto: Thorstein Haugen)

Per-Arne Carlsen løp in til 1:58:21 på halvmaraton og var storfornøyd over å ha slått Lasse. (Foto: Thorstein Haugen)

Ann Kristin Kårtveit Tharaldsen debuterte og greide sin målsetting om å komme under 2 timer, tida hennes ble 1:58:48. Når Ann Kristin ikke trener med FIF-gjengen løper hun på tredemølle i Nordsjøen. (Foto: Thorstein Haugen)

Kari Svendsen løp halvmaraton på 2:20:35 noe som holdt til en fin 5. plass i klasse 60-64. (Foto: Thorstein Haugen)

Laila Herlofsen må en kunne si er gjenganger her oppe på Fjellmaraton og løp inn på 2:26:22, og kom inn på plassen bak Kari i klasse 60-64. Laila har nå annonsert at hun skal begynne å trene mere og vi gleder oss allerede til neste år Laila. (Foto: Thorstein Haugen)

Vår blide bussjåfør, Arne Sannes, på vei mot mål.. (Foto: Thorstein Haugen)

Ulf Reffsgård  er en sosialt anlagt person og trives ikke med å løpe alene. Det ser ut som om han stortrives her på vei mot mål. (Foto: Thorstein Haugen)

Lasse R. Høili løp på 2:02:50 på halvmaraton og kom inn til en fin 9. plass i sin klasse 65-69. Han sier han skal under 2 timer igjen til neste år. (Foto: Thorstein Haugen)

Einar Skar løper inn til 2:03:01 på halvmaraton, dette er veldig flott etter å ha løpt Stockholm maraton bare en uke i forkant. (Foto: Thorstein Haugen)

Knut Josefsen og Øyvind Hill (delvis skjult) på vei mot mål. Øyvind løper alltid rett til hytta etter løpet for å ha middagen klar til de andre gutta kommer hjem. (Foto: Thorstein Haugen)

Tore Eriksen i ensom majestet på vei mot mål. (Foto: Thorstein Haugen)

To blide og glade jenter, Berit Gunnheim og Ragnhild Sannes, på vei gjennom sentrum av Beitostølen og mot mål. (Foto: Thorstein Haugen)

Odd Johannessen i fint driv mot mål. (Foto: Thorstein Haugen)

Takk til vår faste fotograf på Beitostølen, Thorstein Haugen.