Traileren går i rute for Thor Tenden Transport og Flåten Thermotransport mellom Stryn, Oslo, Trondheim og Narvik - og reklamen for Hornindal Rundt vil rulle på veiene resten av året og fram til neste års løp. "Kunstverket" ble avduket i Hornindal lørdag 17. april.

Video fra avdukingen av "Norges tøffeste trailer":

Navna til personane på trailerbildet: Sara Breivik Solheim, Helene Nordnes Helgøy og Anna Haugen
Bildene er 2,8 x 13,5 meter store

Se andre videoer fra Hornindal Rundt
 

IMG_7329 (640x427).jpg
Her er hengeren avduket og klar for å vise seg fram "Norge Rundt" (foto: Hornindal Rundt).
 

Styret i Hornindal Rundt ville prøve noe nytt for å markedsføre et av Norges mest unike ultraløp, og med gode samarbeidspartenere har de fått til dette prosjektet som er unikt i Norge.

Denne traileren skal ikke bare kjøre rundt og bli sett, arrangøren ønsker også at traileren skal bli fotografert, lagt ut  og delt på sosiale medier.
- Vi har også laga ein konkurranse som går ut på at folk vert oppmoda om å ta ein "selfie" av seg sjølv der dei finn tilhenaren og poste den på instagram, sier Svein Otto Espe.

IMG_8937 (640x480).jpg
Sunnmørsjentene på treningssamling i Hornindal laurdag nytta sjansen til gruppe-selfie framfor Hornindal Rundt-hengaren (foto: Hornindal Rundt)

Eilert Lillestøl Truls Bakke Flåm og Olander Norevik Espe (640x427).jpg
Eilert Lillestøl, Truls Bakke Flåm og Olander Norevik Espe testet også selfiestangen  (foto: Hornindal Rundt).
 

#Norwaystoughesttrailerselfie
- Vi er arrangør av eit svært spesielt og tøfft fjelløp. Med NM-status tenkte vi at det ville gjere seg å skape merksemd nær sagt landet rundt. Under opninga på Grodås laurdag inviterte vi folk til å ta selfie og poste på #Norwaystoughesttrailerselfie. Same oppmodinga går no ut til folk landet rundt.

- Og for at fleire enn dei som bur eller køyrer langs ruta skal få delta, vil hengaren også stå i Hornindal under sjølve løpet i juli. Det er lurt å tenkje kreative selfie’s, for vi har sjølvsagt tenkt å premiere beste bilde, sier Svein Otto Espe i styret for Hornindal Rundt. Han røper at de sammen med sponsorene Salomon og Suunto deler ut premie til en verdi av rundt 10.000 kroner.

Dekoren på traileren er kommet i stand takket være gode samarbeidspartere:
Fotograf: Ole Eltvik
Design: Sico Data AS
Transportør: Thor Tenden Transport AS og Flåten Termotransport
Folie og trykk: Fluorlux AS

Rolf Olav Tenden og Ragnvald Flåten (640x427).jpg
Rolf Olav Tenden og Ragnvald Flåten - transportørene med henholdsvis trekkvogn og tilhenger. Alle Tendens biler er dekorert i selskapets standard blå, men Flåten hadde en foreløpig ikke-dekorert trekkvogn som han stilte til rådighet. Det ble en flott henger, kanskje Norges flotteste (foto: Hornindal Rundt).
 

Hornindal Rundt på Facebook
Hornindal Rundt hjemmeside

I Hornindal Rundts 6-årige historie er det to løpsprestasjoner som skiller seg ut,og begge er gjort av deltagere på det norske Randonee-landslaget; Lars Erik Skjervheim fantastiske løp da han vant i 2014 og Malene Blikken Haukøy da hun vant i fjor. Begge melder at de stiller opp i årets NM i terrengultra - der det kommer til å bli veldig mange sterke deltagere i år.

Påmelding Hornindal Rundt 2016 (maks 500 deltagere på de to distansene samlet)
Hvem er påmeldt til årets løp (217 pr 18. april)

Om løpet:
Arrangeres for 7. gang 9. juli 2016
75 kilometer + "kort" løype38 km
5600 høydemeter
Startog mål i Grodås
NM terrengultra 2016 (tidenes første NM terrengultra)
152 deltagere på ultradistansen i 2015 (+161 på 38 km)

Kondisreportasje 2015: Tommy Haga og Malene Blikken Haukøy vant Hornindal Rundt
Kondisreportasje 2014: Lars Erik Skjervheim satte ny rekord i Hornindal Rundt
NM terrengultra 2016 tildelt Hornindal IL


Malene_Blikken_Haukoi.jpgMalene Blikken Haukøy, fjorårets suverene vinner og "Årets ultraløper" i Norge (foto: Helge Fuglseth).
 

Lars_Erik_Skjervheim_intro
Lars Erik Skjervheim eter fantomløpet i 2014 da kan "knuste" blant andre Didrik Hermansen og Sondre Amdahl (foto: Helge Fuglseth).