Slik fungerer tjenesten

hurryup.no kan du opprette en profil og delta i både offentlige og private konkurranser som strekker seg over en gitt periode. Og det er her denne tjenesten skiller seg fra f.eks. Strava.

På HurryUp er nemlig en konkurranse en samling av segmenter der du kan plukke poeng, som da gir deg en plassering sammenlagt på tabellen.

Tjenesten støtter foreløpig sykkel, løping og ski, og du kan også lage konkurranser på tvers av idrettene.

For å overføre økter kobler du enkelt til med Garmin. Snart støtter de også enheter fra andre kjente merker som Suunto, Polar, Wahoo osv.

En norsk tjeneste

Konseptet ble laget av brødrene Marius og Kristoffer Ylven Westgaard, to habile ryttere med en solid sykkel-CV.

– Endelig er HurryUp lansert, og vi ser veldig spente på mottakelsen. Vi håper syklister som liker å konkurrere benytter seg av tjenesten, enten ved å delta i offentlige konkurranser, eller at de lager en venneliga og ser hvem som er den beste sammenlagtrytteren, skriver Kristoffer i en pressemelding.

De har fått med seg digitalbyrået Good Morning, ledet av Eirik Fjellaksel, også han svært ivrig på sykkel.

Veien videre

HurryUp har som hensikt å rendyrke det som gjør tjenesten unik, nemlig det å hente ut poeng og data basert på flere segmenter.

– Vi er ikke noen ny Strava, en tjeneste vi forøvrig er svært glad i. Vi skal kun fokusere på det som gjør oss unikt, nemlig det å kombinere segmenter. Nå er første versjon ute og vi er spente på mottakelsen, avslutter Marius.