I kvinneklassen ble det en jevn kamp mellom Inger Russnes, BUL IL og Ingeborg Skrindo, Gol IL. De fulgte hverandre nærmest hele løypa, og det var først på siste kilometeren Skrindo avgjorde og vant på 18:19. Russnes kom på 2. plass med 18:33.

I herreklassen var det Johannes Teigland, IL Gular, som tok teten med Mads Orø Olsen, Ringerike hakk i hæl. Men fra runding ved tre kilometer og mot fire kilometer fikk Olsen etter hvert en liten luke som ble større og større mot mål. Vinnertida 14:56 er den tredje raskeste i løypa. Teigland på 2. plass fikk 15:10.

Johannes Teigland i tet foran løpets vinner Mads Orø Olsen. Bak disse skimter vi Mathias Hoelsveen. (Foto: Øyvind A. Brusletten)

Det var i år 96 løpere påmeldt, noe arrangør Nesbyen idrettslag var veldig godt fornøyde med. I tillegg var det noen trimmere i klassen uten tidtaking, så totalt var det 110 deltakere.

Komplette resultatlister (nedlastbar PDF)