Sokndal halvmaraton og milo gikk i nær perfekte forhold. En liten vind imot opp mot vending var det eneste som sjenerte løperne i denne flotte og ikke minst raske trassen.

Jarle Risa viste nok en gang at han er i meget god form. Han var et snaut minutt bak sin brors løyperekord fra 2010. Det var også Svein Ove Risa som kapret andre plassen på halvmaraton. Astrid A Vassbø vant dameklassen på halvmaraton.
I Sokndalsmilo som er ca 10,5 km vant Per Svela fra Bjerkreim etter en god sluttspurt så vidt foran Kjetil Bregård. Beste dame på “milo” ble Anne M Omdal som løper for Sokndal IK.
Bjerkreim IL og Undheim IL skal ha ros for at de stilte mannsterke opp med løpere på dette løpet som går helt i sør- Rogaland i den idylliske bygda ute mot havet.
Resultater halvmaraton:   Kvinner    Menn

Resultater: Sokndalsmilo

Per Svela fra Bjerkreim og vinner på milo.

Gunnar Aarseth løp Stavanger halvmaraton på lørdag, og ny halvmaraton i Sokndal her på søndag. Det samme