Tekst og bilder: Frank Sandnes - Vistdal IL

Den tredje utgaven av Stornebba Opp gikk av stabelen søndag 31. august i strålende solskinn. Det gav en tørr og fin løypetrasé. Vistdal IL kan notere ny deltagerrekord i både konkurranse- og trimklasse. 35 deltagere løp mot klokka, mens 65 deltagere i trimklassen valgte å ta det mer med ro mot toppen av Stornebba (680 moh).

Tross gode forhold så overlevde løyperekordene i både dame- og herreklassen. Johan Bugge fra Eidsvåg (ingressbildet) vant ikke overraskende foran bror Anders Bugge. Svært imponerende er det også av Iver Synstnes Hole fra Åndalsnes som ble nr. 3, knappe 11 år gammel!

I dameklassen leverte Marita Merlid fra Trollveggen triatlonklubb et sterkt løp, og vant foran Anniken Hole fra Synnylven og Vilde Lange fra arrangørklubben.

Tilbakemeldingene på løypa var også i år svært positive fra deltagerne. Etter litt grus og asfalt i starten går mesteparten av løpet etter jordkledd skogsvei og sti. Løypa gir tøffe utfordringer til konkurransedeltagere, men de beste løper hele veien til topps. Samtidig er det en fin fjelltur for hele familien, med flott utsikt fra toppen.

Resultater: Stornebba Opp