(Alle foto: Stein Arne Negård)

Frode ¥degårdstuen veksler med Erik Hasli H180.jpgFrode Ødegårdstuen veksler med Erik Hasli for Snertingdal IFs vinnerlag i H180.

Terrengbeskrivelse:

I hovedsak typisk åsterreng 500 – 700 moh. med åpen blandingsskog med myrer og småvann. God sikt og fremkommelighet. En del stier og noen veier.

Dødsfall i løypa

Helgas arrangement ble sterkt preget av en tragisk hendelse da en av deltakerne falt om og døde under lørdagens løp. Mange løpere stoppet opp undervis, og løpet ble annullert som KM for klassene D/H40 og eldre. Arrangørklubbene takker alle som bisto. I samråd med familien til den avdøde ble søndagens KM i stafett avviklet som planlagt.

Lørdagens løyper var fra 1,7 km til 9,5 km. Søndagens KM stafettklasser bestod av tre etapper for alle klasser, H17, D17, H150, D150, H180 og D180.

Resultater, kart og løyper:

KM langdistanse lørdag
KM stafett søndag
Individuelt løp søndag

Bilder lørdag:

Medaljevinnere og premierte  D13-14.jpgMedaljevinnere og de øvrige premierte i D13-14.

KM gull H13-14 til Aksel Tonjer Fingarsen.jpgKM-gull i H13-14 til Aksel Tonjer Fingarsen, Elverum OK.

Premierte og medaljevinnere D15-16.jpgMedaljevinnerne og de øvrige premierte i D15-16.

Medaljevinnere og premierte H15-16.jpgMedaljevinnerne og de premierte i H15-16.

Medaljevinnere H17-18.jpgMedaljevinnerne i H17-18.

H21 Håvard Sundberg, Eivind Lande og Håvard Lucasen (ikke tilstede).jpgTo av de tre medaljørene i H21: Sølv til Håvard Sundberg, Stor-Elvdal SK (til venstre) og bronse til Eivind Lande, Eidskog OL. Gullvinner Håvard Lucasen, Hadeland OL var ikke tilstede.

Bilder søndag:

Vang OL vant H17 Ola Dåsnes, Ove Haugereid og Håkon Dåsnes.jpgVang OL ved (fra venstre) Ola Dåsnes, Ove Haugereid og Håkon Dåsnes vant H17.

Medaljevinnere i 13-16 Lillehammer OK, OL Toten-Troll og Vang OL.jpgMedaljevinnere i 13-16 (fra venstre): Lillehammer OK, OL Toten-Troll og Vang OL.

Snertingdal IF vant H180 Michael Sætvedt, Erik Hasli og Frode ¥degårdstuen (ikke tilstede).jpgSnertingdal IF ved Michael Sætvedt (til venstre), Erik Hasli og Frode Ødegårdstuen (ikke tilstede) vant H180.

Vang OL H150.jpgVang OL ved Vegard Urset (fra venstre), Jan Ola Pedersen og Stein Arne Negård vant H150.

Medaljevinnere H17 (som var tilstede) Vang OL, Lillehammer OK og Gj¢-Vard OL.jpgNoen av medaljevinnerne i H17 (fra venstre) Vang OL, Lillehammer OK og Gjø-Vard OL.

Ringsaker OK D180 Berit R¢ste, Wenche Bj¢rnstad og  Sidsel Storihle (ikke tilstede).jpgTo av de tre på Ringsaker OKs vinnerlag i D180 Berit Røste (til venstre) og Wenche Bjørnstad. (Sidsel Storihle var ikke tilstede.)

Lillehammer OK vant D17 Mina Reids, Valborg Madslien og Inger Liv Bjerkreim (ikke tilstede).jpgTo av de tre fra Lillehammer OK som vant D17: Mina Reids (til venstre) og Valborg Madslien. (Inger Liv Bjerkreim var kke tilstede).

Ringsaker OL D150 Anne Marit Bordal, Linda Therese Thorvaldsen og Anne Storihle Svenskerud (ikke tilstede).jpgRingsaker OL vant D150. Her ved Anne Marit Bordal (til venstre) og Linda Therese Thorvaldsen. (Anne Storihle Svenskerud var ikke tilstede).