Lørdag 27.oktober arrangeres første løp i Vinterkarusellen (5+21 km) på Romerike som også er KM Halvmaraton for Akershus og Oslo.

VINTERKARUSELLEN PÅ ROMERIKE
Løpet arrangeres fra Fjellsrud skole like ved riksvei 159, og deltagerne i Vinterkarusellen kan velge mellom Halvmaraton 21,1 kilometer og kortvarianten på 5 kilometer. Alle Vinterkaruselldeltagere på halvmaraton er også automatisk deltagere i Lørenskog halvmaraton. Se innbydelsen her

Løpet på Lørenskog er første av 10 løp i Vinterkarusellen. Hele lista over løp ser du i innbydelsen - eller lenger ned i denne saken.

KM OG LØRENSKOG HALVMARARON
Halvmaraton er også KM for både Akershus Friidrettskrets og Oslo Friidrettskrets. For å telle med i KM må deltagerne være påmeldt for klubb tilsluttet NFIF. Se innbydelsen her

Christina Bus Holth (1:20:03) og André Hammerø Løseth (1:12:01) vant Lørenskog Halvmaraton i 2011. Det var ny deltagerrekord i løpets syvårige historie med 151 som fullførte. Se kondisreportasje fra løpet her

Bildet: Christina halvveis i fjorårets løp

Tradisjonelt løper ca halvparten av Vinterkaruselldeltagerne halvmaratonløypa, så det kan nok bli over 200 deltagere på halvmaraton i år når sene påmeldinger og etteranmeldingene er på plass. Med ny raskere løype og tilsynelatende flotte løpsforhold ligger det også til rette for enda bedre tider enn i den forrige løypa.

NY RASK LØYPE
Halvmaraton er nå flyttet til samme trasé som kortløypa, det betyr 4 lettløpte runder på ca 5 km i tillegg til distansen ut og inn fra skolen. Det blir tatt mellomtider etter hver runde. Se løypekart her

226 PÅMELDTE - VÆR TIDLIG UTE VED ETTERANMELDING
Pr 23.oktober var det 226 påmeldte, 178 på vinterkarusellen og 48 på Lørenskog Halvmaraton. Det er ca 10% flere enn på samme tid i fjor - og da var trøkket stort på etteranmeldingen løpsdagen.

Påmelding til Lørenskog Halvmaraton stenger 25.10.kl 23:59, deretter påmelding løpsdagen, vær tidlig ute.
Påmelding til Vinterkarusellen er steng, vær tidlig ute ved etteranmelding løpsdagen.

Vinterkarusellen er mer enn halvmaraton. Her er det Åge og Kari Jensen som varmer opp før fjorårets 5 kilometer.
Forrige helg løp de Amsterdam Marathon, så kanskje nøyer de seg med 5 km i år også (?)