På bildet til høyre ser vi sjøkrigsskolegutta Petter Østereng til venstre og Jens Richard Engeland til høyre. Begge løp på 1.36- tallet på sin halvmaraton. I likhet med gutta på bildet var det svært mange blide fjes både på hel og halvmaratonløperene i det siste løpet i 2011.

Påmelding før fristen tirsdag 17. januar kl 24.00 er startkontigenten kr. 500,- for ultra, kr. 300,- for maraton og kr.  250,- for halvmaraton. Etterpåmeldingsavgift er kr. 100,- i tillegg for de ulike distanser.
Påmelding kan sendes på e-post til: jan.maratonkarusellen@gmail.com eller på telefon 97650137.

Det må brukes en Emit-brikke under løpet og denne kan kjøpes for kr. 578,- eller leies for hvert løp til kr. 50,-. Kjøpt brikke kan hentes i gymsalen på Fana stadion før løpet på løpsdagen.
Det gies rabatt på alle Kondis kvalitetsløp på kr. 50,- pr.løp for dem som er Kondis-medlemmer.

Det gies rabatt til 16-17 årsklassen for halvmaraton og klassen for over 70 år på både hel og halvmaraton. Rabatten er lik startkontigenten fra arrangør.

Nytt av året er ny klasseinndeling som er lik den Kondis har som sin anbefaling. Den begynner med Yngre junior fra 16-17 år. Eldre junior er 18-19 år. U-23 fra 20-22 år. Seniorklassen på 23-34 år. Ellers er det samme klasseinndeling som før på de videre veteranklassene.

Løypen går som vanlig med start på begge distanser inne på Fana stadion og utover mot Stend og vending ved Kalandsvannet for halvmaraton. Maraton løper samme distanse to ganger i samme løype.

Det er svært god plass til publikum på Fana stadion og venner og familie inviteres til å heie fram sine kjære på løpsdagen lørdag den 21. januar kl.12.00 Vel møtt. 

Kondis er på stedet med bilder og fyldig reportasje like etter løpet.

Tekst og foto: Jørgen PettersenEn tydelig rørt Bjørn Tore Kronen Taranger som nettopp er blitt hyllet for sin fremragende innsats på Bislett-24-timers i det siste maratonkaruselløpet 2011. Helge Hafsås med startnummer 1 gir honnør til Bjørn Tore mens regnet bare øser ned. En del bekymrete fjes var å se på starten men det forsvant fort ute i løypen.


Det fossregnet i starten og det regnet enda mer i mål når Miguel Blanco stormet inn til tiden 1.12.33 på sin halvmaraton. Blir her gratulert av en meget rørt speaker. Miguel Blanco reiste hjem på juleferie til sin hjemby Tarifa like før jul og med et reisedøgn stilte han opp og vant et løp på direkten etter en lang reise.


"Pernille" Cecilie Pernille Thomassen løp svært godt på siste maratonkarusell og satte ny løyperekord for kvinner og fikk med seg en pengesjekk som belønning. Fra før vet vi at Pernille har vunnet mye løp de siste årene og nå er hun innstilt på å få det til å gå fort i motbakkene som ny drivkraft. Som lærer av yrke har også Pernille fått sine elever til å delta på vinterkarusellen i Fana. Blir her gratulert av Morten Hauso som alltid er blid og vennlig innstilt til løperene.