Det ble en fantastisk dag for de mange fremmøtte i Njåskogen utenfor Bryne. Morten Karlsen og Gjesdal IL inviterte nok en gang til løp i denne vakre skogen utenfor Bryne. Været viste seg fra den beste siden, og med sol og 13-14 grader i lufta ble det rene sommerstemningen.

Torstein Tengsareid fra Egersund friidrettsklubb var som i fjor suveren i den lange løypen. Han slo Jarle Risa med 46 sekunder som igjen spurt slo Tom Erik Halvorsen i kampen om 2.plassen. I kvinneklassen var det Spirits unge løper Ida Tjørsvååg som seiret foran Kirsti J Skåtøy og Kari-Anne Veen.

I mellomløypa ble det en kamp mellom to Spirit løpere. Håvard Øglend spurt slo Dag E Bøtun etter at sistnevnte hadde dradd stort sett hele løpet. Thomas Hetland kapret her 3.plassen. I kvinneklassen seiret Ingrid Peikli foran Justyna Skjæveland og Kristine Os.

Det ble også viste mye fin løping i barneløypene. Hele 164. løpere stilte til start denne flotte lørdagen i Njåskogen.

RESULTATER

Torstein Tengsareid med Tom Erik Halvorsen hakk i hel.      Foto: Thomas Hetland

Ørjan Ravndal(394) of Vegard Peikli(299).                     Foto: Thomas Hetland.

Ukjent løper og Oddveig Odland.                                  Foto: Thomas Hetland.

Start mellomløypa.                                                                         Foto: Jan Hetland.