Blu med startnummer 1​


Pressemelding:

Kristian Blummenfelt er ranket høyt og har fått startnummer 1 under søndagens europacup i Madrid.
Tre nordmenn står på startstreken kl 1305 i dag.

Landslaget har de siste ukene oppholdt seg på høydeleir i Sierra Nevada og kommer direkte derfra for å konkurrere. I tillegg til Blummenfelt skal Gustav Iden og Casper Stornes i ilden. Alle stiller til start i seniorklassen.

Casper Stornes (18) er egentlig junior, men skal prøve seg i seniorklassen for å få viktig erfaring. Arild Tveiten er optimistisk med tanke på hva gutta har levert på trening. Forberedelsene har vært gode og stemningen er god. Løypen er testet og nå gjenstår det bare å glede seg til start.

Kristian Blummenfelt må finne seg i å være forhåndsfavoritt med startnummer 1 på brystet, noe som også innebærer intervjuer og ekstra oppmerksomhet før start.

- Alle gleder seg til en tøff konkurranse i en løype med målgang rett foran slottet i sentrum. Kristian er ranket høyt og bør kunne ta seieren, opplyser Tveiten som tror Iden og Stornes kan være med å kjempe om topp 20 plasseringer og viktige rankingpoeng.

Etter endt konkurranse bærer det direkte tilbake til høyden. Her skal laget oppholde seg til torsdag før turen går til Cagliari og World Cup søndag 8. mai.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 I neste nummer av Kondis får du et stort intervju med Kristian Blummenfelt.  
 Ikke medlem av Kondis ? HER kan du bli medlem.