Bildet: Maren og Ina Halle Haugen sørga for norsk dobbeltseier i klasse jenter 11 år i Lilla Varvet. (Foto: Privat) Trykk på bildet for stor størrelse!

Göteborgsvarvet er en løpsfest som strekker seg over flere dager. Dagen etter halvmaratonløpet som samla over 47000 deltakere lørdag, var det dags for de unge i Lilla Varvet og MellanVarvet. Her har Norge gode tradisjoner ved bl.a. Emma og Martin Kirkeberg Mørk som vant hver sin klasse i fjor

Også i år gikk det bra for de norske. Maren og Ina Halle Haugen ble nummer én og to i klasse jenter 11 år som sprang 2,4 km. Det skilte bare 1 sekund mellom de to tvillingene og luka nedover til tredjeplassen var på 19 sekunder.

Storebror Simen Halle Haugen tok tredjeplassen på 5,1 km i klasse gutter 15 år i MellanVarvet. Det var én plass ned og 20 sekunder seinere enn i fjor, men like fullt et flott resultat i en klasse med hele 177 deltakere.

Martin Kirkeberg Mørk vant klasse 13 år på tiden 8.04. Han var helt suveren og var hele 22 sekunder foran nummer to i mål i den 2,4 km lange løypa. Martin kopierte fjorårsseiren og løp 35 sekunder fortere enn i fjor.

Emma som fyller 12 år først 20. desember i år, løp samme distanse som Martin og vant med 3 sekunder på 8.58. Emma vant også i fjor, og da løp hun på 9.16.

Agnes Soltvedt som ble nummer 139 i klasse jenter 10 år og August Soltvedt nr. 212 i klasse gutter 8 år. Her deltok henholdsvis 269 og 420 unge sprekinger.

Det er med andre ord ikke bare voksenløpet det er dimensjoner over i Göteborg.

Martin_og_Emma_Kirkeberg_Mørk_2.jpgDet er ikke første gangen Martin og Emma Kirkeberg Mørk kommer først til mål i Lilla Göteborgsvarvet. (Foto: Privat)