Kristoffersen_2010

Marthe Kristoffersen var helt suveren.

I strålende solskinn ble Våttån Opp arrangert for fjerde gang i går. Mange sterke løpere hadde tatt turen til Leksvik, og det var et stort sartfelt som satte avgårde mot toppen av Våttåhaugen. I dameklassen var det ingen som kunne true Marthe Kristoffersen i bakkene fra Leksvik sentrum. Hun var suveren fra start til mål, tok med seg begge spurtprisene underveis, og satte en solid ny løyprekord. Kristoffersen knuste den gamle damerekorden med nesten 4 minutter, og hadde all grunn til å være fornøyd etter målgang. På plassen bak fulgte også en sterk skiløper fra Nord-Trøndelag, Team Trøndelagsløperen Marte Elden fra Henning. Lederen av Norgescupen i motbakkeløp, May Britt Buer fra Gular, tok 3. plassen.
vinnerne_herrer

De tre beste i herreklassen.

Leksvik IL's egen stjerne, Kristian T. Rennemo, imponerte stort på hjemmebane. Han viste hvem som er sjefen i Leksvik med å distansere resten av feltet og sette ny løyperekord. Etter løpet var han strålende fornøyd og skrøyt av det enorme publikummet som hadde møtt fram for å heie alle løperne opp de tøffe bakkene. Han sammenlignet stemningen i bakkene mot toppen av Våttåhaugen med Holmenkollen. Det var ikke vanskelig å ta ut det lille ekstra med et så bra publikum tilstede, sa en glad vinner. Den som kom nærmest Rennemo var Tumsa R. Oda fra Strindheim IL, mens Norgesmesteren i motbakkeløp 2010, Øyvind H. Sundby fra Tjalve, måtte nøye seg med 3. plass.
jenter_12-13

Seierspallen i J 12-14 år.

Blant de yngste jentene var det Åshild V. Volden fra Strindheim IL som var raskest. På plassene bak henne fulgte Silje Gløtheim fra Røros og Natasha Berg fra Leksvik. Gutteklassen ble vunnet av Johannes H. Klæbo fra Klæbu IL, med John E. Flytør fra Fjellørnen og Nikolai Forsell fra Verrabotn på plassene bak.
Vaataan_opp_3dame

Lederen av Salomon Norgescupen i motbakkeløp, May Britt Buer.

k_rennemo_2010

Kristian T. Rennemo kunne motta heder og ære etter et imponerende sterkt løp på hjemmebane.