Arrangørene var storfornøyde med den solide deltakerøkningen fra fjorårets 665 fullførende.  Og minst like fornøyde var alle deltakerne med årets siste sportslige innsats som gikk under nesten helt ideelle forhold med tørr bar vei, vindstille og bare 2-3 små minusgrader.

Alle resultater.

Siljangutten Eirik Gramstad som løper for SK Vidar, avsluttet året med en ny sterk seier og det nesten på hjemmebane.  Tiden 28,16 er den nest beste i løpets historie.  Eirik vant også Nyttårstrimmen for to år siden.

Audun Nordtveit fra Skien, men løper for IK Tjalve, tok en sterk 2.plass med tiden 28,36.  - Det gikk litt tungt idag og måtte slippe Eirik etter 6 km.  Men er allikevel fornøyd med et helt greit løp.  Audun vant Nyttårstrimmen i fjor.

Vegard Brun Saga, NTNUI Orientering, og Knut-Harald Semb, Gjerpen IF, hadde en hard kamp om tredje plassen.  Vegard trakk det lengste strået, og kom ett sekund foran Knut-Harald med tiden 31,12.  Vegard trener nesten bare i terrenget, og det var litt uvant med en nokså flat asfaltløype, men synes det gikk fint allikevel, og jogget så hjem for en velfortjent dusj og nyttårsfeiring.

Vemund Gurholt, Gjerpen IF/Siljan IL, tok 5. plassen.

Hans-Kristian Lundsett, IF Herkules, vinner klasse 30-39 år med tiden 31,57.

Kai Lekman har bare 250 m igjen til mål.

Løpere på vei mot mål.

Lene Tangen, Langesund Triatlon, vinner kvinneklassen med tiden 35,45.  -Jeg er kjempefornøyd med løpet og ny pers.  Foran Lene er Tobias Solli.

Ellen Aga Kildal, IF Herkules, tok 2. plassen med tiden 35.57.

Trude Harstad som bor i Bø, debuterte med et sterkt løp.