Pressemelding fra Sandnes IL:

Sandnesløpet 20. mai 2017.

Sandnes Idrettslag presenterer Sandnesløpet den 20. mai 2017. Løpet vil ha tre distanser for mosjonister og aktive løpere. Det blir i tillegg et løp for barn før hovedløpene starter.

Sandnesløpet skal utvikles til å bli et betydelig løp for regionen der målet første året er 400 deltakere. Det tas sikte på å utvikle/forbedre løpet basert på erfaringer og tilbakemeldinger fra deltakere, og løpet skal bli blant de største løpene i regionen innen 2020.

Trenger du et mål for 2017

Ønsker du å utfordre en venn, slektning eller en nabo?

Eller har du rett og slett kun lyst til å delta på et løp for å utfordre deg selv eller for å forsøke å sette ny personlig rekord?

Uansett motivasjon, Sandnesløpet er for alle som løper.  Sandnes Idrettslag inviterer til Sandnesløpet lørdag 20. mai med start og målgang på Sandnes stadion.

Det blir tre distanser: halv maraton, 10 km og 5 km. I tillegg blir det arrangert løp for de aller minste.

Løypene går i flotte omgivelser på grus, kjerrevei og sykkelsti. Halvmaratonløypen går over Soma og videre ut til Malmheim,  til Soma til Rundeskogen på Lura og tilbake til Stadion gjennom Ormaskogen. Løypen for halvmaraton ansees som rask og total stigning er kun 165 meter, med mange rette strekk.

Sandnesløpets hjemmeside.

Sandnesløpets facebook side.

Sandnes IL er kjent for sine mange gode arrangementer på bane og skal i 2017 arrangere hoved-NM. I tillegg til sin ordinære banestevner inne og ute arrangerer de i tillegg Arborettrimmen, Parkløpet og Hanatrappen opp. Sandnesløpet blir et fint tilskudd til regionen, og Geir Eikeskog blir løpsleder for dette nye løpet som har start og mål på Sandnes Stadion.