Harald Solhaug Næss, SK Vidar og Siri Vilberg, Lillomarka OL vant det nest siste løpet i Vinterkarusellen på Romerike - i nesten vårlig temperatur.

På bildet ser vi Harald i innspurten på Lørenskog halvmaraton, som også var 1.løp i Vinterkarusellen (foto: Olav Engen).

Løpet på Lillestrøm var det 9. av 10 løp, og 111 løpere fullførte de 7 kilometerne på gangveier mellom Lillestrøm stadion og Kjeller.

I herreklassen skilte to løpere seg ut, vinneren Harald Solhaug Næss og Mhrertu Dessalgen fra Bergensklubben Norna-Salhus. Seieren ble likevel på hele 1:07 mens Dessalgen var ytterligere 1:53 foran Ole Gorm Berg fra Lørenskog FIL.

I kvinneklassen ble det klar seier til Siri Vilberg 1:38 foran Rita Steinsvik fra Kripos og 1:44 foran Ann Kristin Dyrkollbotn fra SK Vidar