I en meget jevn dag 3 ble det bare tredjeplass for Rindals-Troll, og Namdal Løpeklubb tok inn et drøyt minutt på lederlaget foran siste dag. Og Skogn vant dagetappen ett og et halvt minutt foran Namdal Løpeklubb. En ledelse på drøye fire minutter er trolig nok for Rindals-Troll, men de tåler ikke "uhell" av noen art på siste dagsetappen.

Konkurranseklassen:
Sammenlagt etter 3 dager:

Plass
    Startnr   Navn        Tid
1 5   Rindals-Troll Lag 1 12:54:04
2 12   NAMDAL LØPEKLUBB 1 12:58:29
3 6   Skogn IL Elite 13:05:11
4 9   Trångsvikens IF Herrar 13:25:52
5 7   Rindals-Troll Lag 2 14:36:41
 

171 lag løp dag 3 i St. Olavsloppet.

Kondis.no-reportasjen fra dag 4
Kondis.no-reportasjen fra dag 2
Kondis.no-reportasjen fra dag 1


Per Olav Ødegård og Skogn IL satset hardt og vant konkurranseklassen den tredje dagen i St. Olavsloppet (foto Arne Brunes)


Ola Sakshaug løp siste etappe for Krampe Nidelv i mosjonklassen og hadde klart beste etappetid uansett klasse. (foto Arne Brunes)


Gjermund Hov, nærmest, for Rindals-Troll er i ledningen sammenlagt etter tre dager og starter 4,25 min foran Namdal løpeklubb og Jonas Sæter (bak) i jaktstarten siste dag. (foto Arne Brunes)


Grete Albrektsen løper for St. Olavs damer i kvinner mosjon og kan håpe på en sammenlagtplassering blant de tre beste med en bra siste dag . (foto Arne Brunes)


Mange skiløpere stiller til start i St-Olavsloppet. Det gjelder også landslagsløper Kristian Tettli Rennemo som løper for Leksvik i mosjon mix (foto Arne Brunes)

resultater