Varberg Opp gikk i dag i strålende vær. Torstein Tengsareid (bildet) vant enkelt og tangerte løyperekorden fra i fjor. Torstein hadde kjørt halve natten fra gårsdagens løp i Sogn og Fjordane for å rekke løpet på hjemmebane.

Anne Jorunn Hodne forbedret løyperekorden fra i fjor med ett minutt. Ellers var det veldig mange bra tider blant de 21 som løp på tid. Egersund IK og klubbens samarbeidspartnere må sette seg ned å evaluere etter dette løpet, for det fortjener langt flere deltagere.

Torstein Tengsareid fra Skjalg IL har etablert seg i Norgestoppen i år i motbakkeløp.

Anne Jorunn Hodne fra GTI er mest kjent som en meget god maratonløper.  I dag senket hun den 1 år gamle løyperekorden med 1 minutt.

Anna T Omdal fra EIK.

Jarl Gaute Aase som har løpt maraton på 2.13..i sine glansdager. Kanskje er han tidenes idrettsutøver fra Egersund?

Tom Erik Halvorsen fra GTI

Thomas Hetland fra Helleland IL manglet bare et par sekunder fra å slå navnebror og artikkelforfatter.

Hege Vold fra Gjesdal IL

Guro G Robben imponerte og tok en fin 2 plass.

Slitne løpere nærmer seg toppen..om det ikke var mange deltagere var det ihvertfall godt med tilskuere.

Slitne løpere har akkurat passert mål-linjen..