Sognsvann Rundt Medsols innledet årets siste måned i sesongen med perfekte løpsforhold. 12 grader og absolutt vindstille. Fire på seks falt noe som liknet på yr fra himmelen, men det ble aldri noe av. Det ble gode vinnertider på flere av distansene og deriblant ble det notert 4 aldersrekorder. Meget sterk tid av Erik Sjøqvist i hans sesongdebut på Sognsvann med 20:19 på torundern. Kun fire andre løpere har løpt raskere enn den tiden. Erik har sjøl løyperekorden på 19:48

VINNERE på 1,2,3 og 4 runder i det 404. SOGNSVANN RUNDT MEDSOLS 1.oktober 2014

Hågen Urseth Privat 09:59 Synøve Brox Synergi Helse 12:10
Erik Sjôqvist Svensenga  20:19 Siri Langseth Advokatfrimaet Staff 32:07
Endre Wigaard BUL 36:46 Karoline Næss Ull/Kisa 40:19
Are Aarebrot Privat 51:38 Ingen deltakelse

Hågen Urseth tok nok en seier på en runde på gode 09:59. På en runde for kvinner slo Synøve Brox som i år har satt klasserekord på 5km , 10km og halvmaraton  til med seier og aldersrekord på tiden 12:10. Synøve, sjøl arrangør på Sognsvann Rundt Medsols har nå aldersrekordene på 52-55 år og har for hvert år løpt raskere. 10 år gamle Anna Marie Nordengen satte også aldersrekord med 12:51
Karoline Næss 20 år gammel fra Ull/kisa vant tre runder for kvinner og med 40:19 ble det ny aldersrekord. I det fine høstværet løp 143 løpere det 404. Sognsvann Rundt Medsols.