På bildet til høyre (klikk for stor utgave) ser vi en tilfreds ung jente fra Varegg, Christina Ellefsen Hopland. Hun løp på gode 17.28 i Frikarusellens sjette løp. Dermed ble det ny pers på Christina. Hun er også bare 24 sekunder bak løyperekorden til Brit Helen Simmenes (Osterøy IL) på 17.04, satt 2. november i 2005.

I herreklassen var det Gular sin løper med Odd Anders Grimsbø som ville mest. Med seg på hardkjøret til vendemål ved Haukeland, fulgte Mikal Iden godt på. På tilbakeveien ble tempoet noe for høyt for Mikal. Odd Anders må gjøre jobben selv. Tiden i mål for Odd viser pene 16.18, og det med en god del motvind på tilbakeveien. Andreplassen tar Mikal Iden seg av, gode 16.55 av triatleten. Tredjeplassen gikk til unge Karl Jonas Tronstad, tid 17.37

Komplett resultatliste foreligger under bildeserie.

Tekst og foto : Jørgen Pettersen

Passering målstreken inne på Espeland idrettsplass med Christina E. Hopland. Suveren vinner av 5 km for damer i Frikarusellen. Ny personlig rekord for den unge jenten fra Varegg med tiden 17.28. Hun er kun 24 sekunder bak Brit Helen Simmenes løyperekord. Løpet i dag var det både regn og litt vind.

Totalt utmattet etter sitt løp, bare sekunder etter å ha kommet i mål. Christina kan virkelig presse seg selv etter beste evne, selv på lokale løp.

Etter å ha fått pusten tilbake, er hun klar for å gi et lite minne tilbake til fotografen fra Kondis. Gratulerer Christina.

I herreklassen er det Odd Anders Grimsbø og Mikal Iden som er med å sette farge på løpet. Her ser vi de to passere gamle togvogner ute ved vending på Haukeland stasjon.

Regnet øser ned igjen i Bergen, slik det har gjort omtrent i hele februar. Odd forteller til Kondis,- phuu, det var tungt i dag. - Måtte løpe i front hele løpet alene. På tilbakeveien måtte etterhvert Mikal Iden slippe Odd. Likevel et meget bra løp fra Mikal som er triatlet på tiden 16.55

Øyvind Bjørsvik med en vennlig hilsen til utsendte kondisreporter. Med seg i gruppen ser vi også Cristina Ellefsen Hopland, Jan-Henrik Olsnes og Vegard Hjelmeland.

Det er blitt skikkelig driv over løpene til Jan-Henrik Olsnes for tiden. Han vant også det fjerde løpet i Frikarusellen med vinterlige forhold.

Bjørn Harald Bongom ser ut til å virkelig finne flyten. Dagen løp er igjen på 18-tallet, kveldens løp på tiden 18.56. Bjørn løp også halvmaraton på lørdagens Maratonkarusell på 1.27-tallet. Like bak Bjørn, jager Clayton Alves De Oliveira, tid 19.38

Vigdis Reigstad Gaupholm i fint driv ute ved den gamle Haukeland stasjon. En klar andreplass for henne i kvinneklassen med tiden 19.55.

Øyvind Nyberg er tilbake etter skade. Her er nok sikkert Øyvind godt blendet av blitzen til fotografen like før vendepunktet. Kveldens løp ga tiden 21.39

Tom Igelkjøn fra HSI, tid 21.37. Sterkt fra en veteran i M60-64

Odd Anders Grimsbø er så fornøyd etter ha kommet inn til seier med tiden 16.18

Praten går livlig i mål på de to beste herrene fra kveldens 5 km i Frikarusellen. Mikal Iden forteller sikkert at han prøvde alt han kunne for å følge Odd. Kun 37 sekunder skilte de to på kveldens 5 km.

Karl Jonas Tronstad kan klokke seg selv inn på tiden 17.37 i G16-17 år. Det ga fjerdeplassen.

Il Fri sin Jan-Henrik Olsnes, igjen på 17-tallet, kveldens løp ga 17.43 og femteplassen.

Øyvind Bjørsvik fra Mjøsdalen IL, tid 17.50 og sjetteplassen. Like bak ser vi den ivrige fotografen til IL Fri med Vidar Rolland. Alle bildene deres kan sees på hjemmesiden til arrangørklubben.

Glade Vareggløpere. Fra venstre med Maarten Boting, Bjørn Harald Bongom og Jarle Torkildsen. Jarle er best av trekløveret med tiden 18.36

Ove Tombre og Vigdis Reigstad Gaupholm. Begge fra IL Fri. Begge på 19.55 også.