Torstein Tengsareid fra EIK var helt suveren i den 37. utgaven av Strandaløpet. Han løp i ensom majestet hele løpet og kom inn på den sterke tiden 19.13 i den 6.2km lange småkuperte løypen. Det er kun 15 sekunder bak løyperekorden til sin trener og tidligere storløper Jarl Gaute Aase.

På plassene bak Torstein utskilte deg seg en trio med Narve Gilje Nordås, Tjøl Ravndal og Thomas Hetland. Her klarte til slutt Thomas å kapre 2.plassen etter en langspurt mot Narve. Narve Nordås knuste den gamle aldersrekorden i gutter 12-16år med hele 1.12min.

Ingressbildet: Torstein har akkurat passert det ærverdige kulturhotellet på Strando. Foto: Lise Bentsen

I kvinneklassen var det nok en gang Kirsti J Skåtøy som seiret. Kornelia Herstad som løper i 12-16 års klassen tok en flott 2. plass. Gunn S Christoffersen tok 3. plass blandt damene.

RESULTATER:     LØYPEREKORDER    MOSJON     KVINNER    MENN

Torstein Tengsareid inn til suveren seier. Det ser ut som om Torstein går mot en ny sterk sesong.

Thomas Hetland(77), Narve G Nordås(delvis skjult) og Tjøl Ravndal(62) passere den verneverdige broen på
Strando etter ca: 3km.  Etter denne broen kommer det meste av stigningen på løpet.

Are Herstad(22) og Thomas Sleveland(98) i front på dette feltet.   Kirsti J Skåtøy(lilla overdel) som vant
kvinneklassenkan skimtes bakerst i feltet.          Foto: Julie Hansen.

Kornelia Herstad fra Egersund IK friidrett.                            Foto: Julie Hansen.

William Gjertsen Tønnesen fra EIK friidrett.                           Foto: Julie Hansen.

Ingve Aalbu fra Egersund klarte målsettingen om sub. 25 minutter.     Foto: Lise Bentsen.

Jan Petter Fredriksen fra EIK friidrett ender til slutt på 5.plass.         Foto: Lise Bentsen.

Spreke damer nærmer seg halveis i løpet.                          Foto: Julie Hansen.

Line og Even Høyland fra Vigrestad IK                                 Foto: Julie Hansen.

Harald Sel fra Bryne FIK.                                             Foto: Julie Hansen.

Gunn S Christoffersen inn til 3.plass for damene.                  Foto: Julie Hansen.

Kjetil Mydland nærmer seg mål.                                  Foto: Julie Hansen.

Jonas Sayed(17), Olav M Egebakken(93) og bak skimter vi Svein H Nodland.      Foto: Lise Bentsen.