Terrengtrimmens 2 løp i vannbasengane i Egersund hadde en gledelig oppgang blant barn som løp, mens det var litt mindre voksne som løp. Det var nærmere 120 som løp i gårsdagens trimløp.

Det var familien Ingebrigtsen fra Sandnes som skulle dominere dette løpet. Filip Ingebrigtsen tok tidlig kontroll i løpet, og han slo den gamle løyperekorden med nesten 90sekunder. Jon Arne Hoås måtte denne gangen finne seg i å komme på 2 plass, selv om også han løp under den gamle løyperekorden. Guro Garvik Robben debuterte i denne løypa og stakk like godt av med seiren i dameklassen.

Den som kanskje imponerte mest under gårsdagens løp var 11år gamle Jakob Ingebrigtsen, han løp imponerende bra. Her har Ingebrigtsen et nytt tilskudd til sine mer meriterte brødre. Gjert Ingebrigtsen, far til disse dyktige guttene, kunne fortelle kondis at planen var at de skulle stille et rent familielag i 3-sjøers stafetten senere i år.

Selv om forholdene var en del tyngre en forrige løp var det flere som perset seg i denne flotte krevende løypa.

Dalane Tidene

Start for barneløpet   Foto: Thomas Hetland

Sondre Liland(140) vant barneløpet som han også gjorde i det første løpet.  Foto: Thomas Hetland

Ivrige jenter er i gang med sitt løp.  Foto: Thomas Hetland

Anders Aalbu løper her i følge med sin far. Han har nå deltatt i de 2 første løpene og er i rute til å få premie som barna
får hvis de deltar i 3 av 5 løp.  Foto: Thomas Hetland

Mali Hetland deltar i sitt første løp. Da er det godt å ha bestefars skuldre å hvile på.  Foto: Thomas Hetland

Start for de voksne. Foto: Gjert Ingebrigtsen

Olaf Asbjørnsen leder an på et stort felt før det løpes inn på stiene. Foto: Gjert Ingebrigtsen

Gerhard Nodland(60) og Jan Noralf Myklebust(163). Foto: Gjert Ingebrigtsen

Stig Pedersen. Foto: Gjert Ingebrigtsen

Agnar Gjertsen. Foto: Gjert Ingebrigtsen

Filip Ingebrigtsen løper inn til 1 plass. Foto: Gjert Ingebrigtsen

Jon Arne Hoås løper inn til 2 plass. Foto: Gjert Ingebrigtsen

Jakob Ingbrigtsen sto for dagen prestasjon men en knallsterk 3 plass i den lange løypa. Foto: Gjert Ingebrigtsen

Thomas Hetland kom inn på 4 plass. 2 plasser ned fra forrige løp. Foto: Gjert Ingebrigtsen

Bjørn Arild Omdal(120) og Ingve Aalbu. Ingve løper stadig bedre og forbedret seg med 45 sekunder fra forrige løp.

Guro Garvik Robben løp inn til en klar seier i dameklassen.  Foto: Thomas Hetland