Østmarka IL og Lærdal Sykkelklubb inviterer til triathlon camp og konkurranser i slutten av juli!

Det blir en uke med triathlon spesifikk trening i flotte omgivelser fra 24-31/7. Det vil være egen gruppe for folk som skal være med på Norseman, der vi blant annet vil gå igjennom en del av løypa! Det vil også være egen gruppe for de som skal være med på Challenge Copenhagen, kortdistanse elite eller om du er ny innen triathlon, så det er bare å hive seg på!

For mer informasjon, sjekk www.triathlonfestival.org/Camp.html!

Helga etter treningsleiren vil det være en triathlonfestival bestående av Lærdal sprint triathlon og Trollveggen triathlon.

Lærdal sprint triathlon er en flat sprint (750m svøm, 20km sykling og 5km løping) der alt vil foregå i Lærdal sentrum med flott atmosfære og god stemning lørdag 31/7! Sprinten er for alle 10 år og oppover! Her vil også Tahir Hussain, den blinde norsk-pakistaneren som syklet Trondheim-Oslo i 2009, gjennomføre sitt første triathlon i HC klassen, som starter 2t etter den første starten.

Det er bare å melde seg på, og gjør det så fort som mulig, for det er bare 100 plasser! Alle handicapede vil kunne starte i den egne klassen med Tahir og vi vil ha med alle!

PS. Denne konkurransen passer bra for de som skal kjøre Norseman helga etter, da det vil blåse ut litt av systemet!

Søndag 1/8 er det klart for Trollveggen triathlon! Dette er en ganske hard konkurranse som starter med 1200m svømming i Isfjorden, fortsetter med ca 25km sykling, hvorav 12km klatring opp Trollstigen, og avslutter med ca 6km løping opp fjellet til toppen av Trollveggen!

For mer informasjon om Trollveggen triathlon, sjekk www.trollveggen-triathlon.com

Øyvind Johannessen, leder Østmarka IL triathlon og Lærdal triathlonfestival, skal være med på begge konkurransene, og håper å se deg ute i løypa!

E-post: admin@triathlonfestival.org