Merida vinter katalog

Merida Grassroots første 2011 samling vel gjennomført med over 60 deltakere
Stians Sport AS har i alle år vært opptatt av å støtte utviklingen av Norsk sykkelsport. Gjennom flere år har bedriften vært knyttet opp til toppsatsningen rundt Gunn Rita Dahle Flesjå, det internasjonale Mutivan Teamet i tillegg til kjente arrangementer som Birkebeinerrittet, Grenserittet og Sykle til jobben-aksjonen.

For noen år siden ble tanken om å starte en Grassroot-satsning lansert på en brainstorming-sesjon i bedriften. Tanken var å gi dyktige og talentfulle syklister, ambassadører og ildsjeler rundt om i klubb-Norge en mulighet til å sykle og konkurrere med det beste tilgjengelige utstyret på markedet.

I høst søkte Stians Sport AS og Merida etter nye og håpefulle Grassroot-syklister for 2011 sesongen. Søknadene lot ikke vente på seg. Flere hundre søkere ble mottatt og ut av disse ble totalt 74 syklister plukket ut til å inngå i Merida Grassroot Team for 2011.

Første møtet gjennomført
”I går torsdag 11. november ble det første møtet med syklister fra Grassroot Teamet gjennomført i Stians Sports lokaler på Røa i Oslo.  Hele 38 syklister med støtteapparat i alderen 13 til 80 år fant veien til våre lokaler.

Her fikk de muligheten til å hilse på Merida Grassroots-koordinator, evigunge og tidligere norgesmester Jan Olav Beitmyren i tillegg til ansatte på Stians Sport.

I Grassroot-avtalen ligger en subsidiert pris på sykkel, gratis sykkeltrøye og bukse i tillegg til en god pris på sko, hjelm og diverse tilbehør.
Neste års sesong er dermed startet for mange unge håpefulle og ivrige syklister. Nå vet de hva de skal sykle på og kan konsentrere seg om å starte opptreningen gjennom en lang vinter til snøen forsvinner i mars – april 2011”, sier Jon Steinar Engenes, Markedssjef i Stians Sport AS