Sindre Buraas tapte spurten med bare 1 sekund til Abdi Nageeye som vant det innlagte nederlandske mesterskapet på 10 km. Tida ble 29.10 på vinneren og 29.11 på Sindre. Nagaeeye er en meget habil løper med 28.08 som pers på 10 km, satt i fjor.

Det rapporteres om regn og vind under Schoorl Run, og det kan ha vært medvirkende til at vinnertida ikke ble bedre. Men bakover var det meget jevnt, og hele tolv mann løp under 30 minutter.

Sindre Buraas løp på 29.18 i samme løp i fjor, og også da ble det andreplass bak Abdi Nageeye. Da var luka på 4 sekunder. Sjøl om tida var bedre og avstanden fram var mindre, var ikke Sindre helt fornøyd med årets løp:

- Jeg hater å tape spurt, men bedre å gjøre det i februar enn i sesongen! Godt å vite at man er i rute med treningen, og at kroppen responderer bra, skriver Sindre i en kommentar på facebook.

2011 var Sindre og Sondres store år i Schoorl Run. Da ble de nummer én og to med 28.41 og 28.54. Etter det har Sondre hatt mye motgang, og det var derfor ekstra gledelig å se han tilbake i løypa. Nå løp han på 29.43 og ble nummer ti. Sekundet bak seg hadde han en så sterk kar som Koen Raymaekers som har 1.02.09 på havmaraton og 2.10.35 på maraton.

Kvinnenes 10 km ble vunnet av Jip Vastenburg fra Nederland på 32.49 med Adrienne Herzog 16 sekunder bak på andreplass. Svenske Charlotta Fougberg fra Sverige ble nummer tre med 33.42.