Kristian (bildet) og Solfrid Braathen var raskest i RBIR-karusellens 3.løp på Jessheim. Det var 444 deltagere totalt.  (foto: Olav Engen).

40 BILDER FRA LØPET - SE LENGER NED.

Det var fint løpsvær med 16-17 varmegrader. Løypa fra Idrettsparken på Jessheim går hovedsaklig i terrenget, og er ca 4 kilometer lang.

Denne gangen var det samme løype for kvinner og menn, og vi fikk klare seire i både herre- og kvinneklassen.

Kristian Braathen var 27 sekunder foran Bjørn Andre Aaslund fra samme startpulje og Ole Gorm Berg fra en senere pulje.

Solfrid Braahen var 19 sekunder foran Eldbjørg Moxnes. Disse løper begge i klasse "K Lang løype" som denne gang løp samme løype som de andre kvinnene.

20   Geir Andersen Romerike Runners Team 15.31

Neste løp i RBIR-karusellen arrangeres på Lillestrøm stadion 21.juni, 1500 meter baneløp.
INNBYDELSEN

Løp på Romerike 2011
Link til terminlister, innbydelser, hjemmesider

Tidligere samlesider (de samme linkene finner du øverst på lokalsiden for Romerike).
2010  2009  2008  2007  2006  2005

_________________________________________________________

STATISTIKK

På sidene til ABIK ligger det nå sider med oversikt over løpsteder gjennom 35 år og en deltageroversikt over antall løp pr år og antall fullførte karuseller. Se også nedenfor.
Jeg ønsker tilbakemelding på feil.
Hvis du lurer på litt rare fødseltall, f eks 5559 tror jeg at personen er født mellom 1955 og 1959.
Hilsen
Egil Bredholt

Adelskalenderen (Excel 1,7 MB)
6.614 løpere har fullført 180.554 løp.
14 løpere har fullført 200 løp eller mer.
407 løpere har fullført 100 løp eller mer.

Løpsstatistikk

_________________________________________________________________________________________

Bilder fra Jessheim (foto: Olav Engen)

Teten i pulja med yngste og eldste herreløpere kommer ned bakken etter 300 meters løping.
Kristian Braathen i klar ledelse sammen med Bjørn Andre Aaslund og Lasse Søberg.

Klasse "Kvinner lang løype" starter sammen med første herrepulje.
Her ser vi Solfrid Braathen først, mens Eldbjørg Moxnes følger like bak med nr 325.

...og løperne strømmer på...

Alexandra Moen Paladino fra Lørenskog FIL nærmer seg mål,og sjekker at ingen konkurrenter er rett bak henne.
Alexandra ble nr 4 i K15-19.

Merethe Moe, HSI løper inn til 3.plss i K40-44.

Inger-Marie Vinje fra Oppsal i siste sving.
IM vant K55-59 med klar margin, og er klar for halvmaraton på fjellet noen dager etterpå.

Liv M. Kooyman fra Romerike Runners Team ble nr 10 i K45-49.

Solveig Holter fra Løpsklubben 1814, nummer 2 i K60-64.

Lasse Søberg fra HSIL i fint driv inn mot mål som 3.mann av gutta i yngste felt.

Solfrid Braathen, SK Vidar, som vanlig klassevinner i "K Lang" og også totalvinner med god margin.

Bjørn Lauglo fra Stovnerkameratene holdt såvidt unna for Gjerdrums gode skiløper, Eldrid Moxnes.
Eldbjørg ble nr 2 i K lang løype og også 2 totalt av kvinnene.

Lauglo er i imponerende form i år, og vinner klassen sin (M60-64) i det meste - eller alt? - han stiller opp på.
Han kom på en imponerende 13.plass totalt.

Mathias Oppegaard på vei ut av skogen med 500 meter på vei igjen til mål.
Han vant klasse M20-24.

Lars Ove Omland, WSF. Tydelig fornøyd med dagen som endte med 6.plass i M25-29.

Her kommer en superveteran til som løper inn til klasseseier hver gang; Kjell Jonhaugen fra Nittedalsjoggen i M65-69.

Bjørn Moløkken fra Fenstad har gjort Lillestrømling av seg og har løpt for Romerike Runners Team de siste årene.
2.plass bak Jonhaugen i M65-69.

Kari Natvig fra Nittedal løper "gutteløypa" i hvert løp.
Akkurat denne gangen var det riktignok samme løype for alle.
Det ble 4.plass i klassen og 10.plass totalt.

Odd Martin Jensen fra BSH og Lørenskog FIL på vei til 11.plass i M65-69.

Joakim Lauritsen, en av mange unge løpere fra Fet IL, løp inn til 4.plass i yngste klasse.

Denne karen er litt eldre enn løperen på forrige bilde.
Per Kongsnes fra Rælingen Kommune  løper i M70-74 - men løper altså som en unggutt.

Iver Laake fra Ull/Kisa IL kommer lett og uanstrengt gjennom skogen.

Geir Andersen tror visst det er lettere å komme med på bildekavalkaden dersom han rekker armene i været.
Joda, det klaffet denne gangen for Romerike Runners løperen som ble nr 6 i M40-44.

Trond-Egel Johansen fra BIL Ahus og Øyvind Jacobsen fra Coca Cola BIL.
Trond-Egel ble nr 8 i M40-44, Øyvind nr 4 i M35-39.

Eivind Ole Tveter fra Fet Skiklubb og Geir Holmsen fra Stovnerkameratene.
7.plass til førstnevnte i M45-49 og 11.plass til Geir i M40-44.

1429 er Bjarne Noremsaune som ble nr 10 i M35-39. Magne Enger (1186) ble nr 13 i M45-49.

Bjørn Hytjanstorp fra Råholt og Spiridon LLL har 600 meter igjen til mål.
16.plass i M45-49.

Cato Kopperud fra MAN ble nr 18 i M40-44.

For noen år siden var dette en sti gjennom et åpent hogstområde.
Nå er det en koselig sti gjennom ganske tett løvskog.

Are Årebrot, Skedsmo videregående skole, spurter inn til seier i M50-54.

Pål Simonsen, SAS, som vant forrige løp - men som nå hadde et tungt terrengløp i bena fra søndag.
Han var 4 sekunder etter Aarebrot i mål til 2.plass i M50-54.
Pål løper helst lengre løp, og er nå i oppkjøringa til Midnight Sun Marathon i Tromsø.

Asbjørn Oppegaard fra AHF løper inn til 3.plass i M50-54.

Leif Thingsrud kom med "knasende lyd" fra orienteringssko.
Ikke idéelt på asfalten siste 3-400 meter - men helt sikkert et bra skovalg i resten av løypa.

Han holdt unna for både Kildahl og Bjørnstad og løp inn til seier i M55-59.

Arne Jørgen Kildahl, Romerike Runners Team, nr 2 i M55-59.

Åsmund Bjørnstad, IF Minerva, nr 3 i M55-59.

Kaare Skovli, Ullersmo BIL, nr 4 i M55-59.

Lars-Owe Holt fra Palfinger ble nr 16 i M50-54.

Per Johan Dulsrud fra Romerike Runners Team, nr 10 i M55-59.

Kjell Martinsen fra Skedsmo Kommune, registreres i mål av Bredholt & Co.

Actionfotograf Hytjanstorp er klar til å ta bilde av...

Undertegnede, actionfotograf Engen.... (foto: Bjørn Hytjanstorp)