Vi har fått denne rapporten frå arrangøren v/Jan Grov

Historiens første løp i den nystartede Eikefjord Løpskarusell ble arrangert på Storebru i dag (lørdag) i fint høstvær (16-17 grader). Vi hadde totalt 44 deltakere fordelt på 3 løp (2 km barneløp, 5 km og 10 km). Våre løyper er raske og lettløpte, og de er i tillegg kontrollmålt av Kondis. Det virket som at både deltakere og tilskuere hadde en flott dag på Storebru, og vi fikk gode tilbakemeldinger på arrangementet. Det var premiering til alle i barneløpet, noe som selvsagt var populært.

 

Det neste, og årets siste løp i løpskarusellen blir Eikefjord Maraton lørdag 22. oktober. Denne dagen blir alle distanser arrangert (2 km barneløp, 5 km, 10 km, halvmaraton og maraton). Her snakker vi om maraton for første gang i Eikefjord, og dette blir det 4. maratonløpet her i fylket (i tillegg til Florø Maraton Rett Vest, Jølster Maraton og Hornindalsvatnet Maraton). Vi ønsker alle velkommen til løping på Storebru også denne dagen.

 

 

Vinnerne i konkurranseklassene i dag ble:

- 2 km barneløp: Tove Høyset, Eikefjord IL - 09,42

- 5 km - Kvinner: Anette Hollevik, Flora CK - 23,00

- 5 km - Menn: Odd Rognebakke, Tambarskjelvar IL - 17,54

- 10 km - Menn:  Eigil Instebø, Gloppen FIL - 35,25

 

 

Alle dagens resultater finner du her: http://www.eikefjord-lopskarusell.no/resultat/

Fleire bilete på Facebook

Tre_beste
Dei tre beste på 10 km i det første løpet av Eikefjord løpskarusell. Fra venstre, Robert Steindal - Florø CK (nummer tre), Eigil Instebø - Gloppen FIL (vinnar) og Jan Grov - Eikefjord IL (nummer to)