Tidenes tilbud på KONDIS-MEDLEMSKAP
Sognsvann Rundt Medsols har gjort avtale med Kondis og tilbyr onsdagskveld medlemskap for 100 kroner.
Dette unike tilbudet gjelder onsdagskveld under Sognsvann Rundt Medsols. Kondis har et meget godt tilbud for øyeblikket til kr 260, men på Sognsvann på onsdag er tilbudet eksepsjonelt godt!

Vaeret_under_SRM_400.png

Jubileumsløpet får flott sommervær med 18 grader og ypperlige løpsforhold
Det er onsdag og da arrangeres det uhøytidlig løp rundt Sognsvann. De fine løpsforholdene fortsetter og det blir strålende sol, lover yr. Løpet går i Norges mest brukte treningsløype. Her har de store idrettsstjernene trent foran Bislett Games. Her trener mange av Norges beste løpere og folk som såvidt har begynt å trene. 

Sognsvann Rundt Medsols får ny sponsor 
Hofseth BioCare har inngått samarbeidsavtale med SRM f.o.m. jubileumsløpet. Les mer på arrangørens hjemmeside.

 

SRM - det SOSIALE løpet
Hver onsdag kl.18:00 går et uhøytidlig løp rundt vannet. Det er ingen startnummer, det er plass til alle fra Norges beste til de som nettopp har stått opp av sofaen. Noen går underveis og andre tar det som en lett treningstur.
 
Dette er nemlig stedet hvor du er garantert å treffe kjentfolk, og er du ny i løpsmiljøet blir du  fort kjent med noen her. Under Sognsvann Rundt Medsols har folk som senere har giftet seg, hatt sitt første møte her. Ja, folk har også fridd under dette løpet!

SRM arrangeres samtlige onsdager fra april til oktober
Arrangørene av Sognsvann Rundt Medsols stiller opp for løperne 31 ganger dette året, og det er ingen pause i fellesferien eller på helligdager. Sesongen åpnet med hele 249 deltakere og har snaue 200 deltakere i snitt. På onsdag forventes det opp mot 250 deltakere

Kontrollmålt av Kondis
Løypa er på 3258 meter, kontrollmålt av Kondis. Vil en vite hvordan 10km-formen er så er tre runder 9774m og en kan bruke dette som grunnlag. 

Løp langtur 
Er du blant de mange som skal løpe halvmaraton eller maraton i Oslo Maraton, eller Nordmarkstravern eller andre lange løp i høst kan du denne onsdagen og de neste tre onsdag løp helt frem til 19:30 mot normalt 19:00. Da kan du fort få løpt 15-20 km. Du trenger ikke bestemme deg på forhånd for hvor mange runder du skal løpe.

Påmelding
For å delta og få tatt tiden, må en kjøpe eller leie tidtakerbrikke. Det gjøres enklest over nett frem til kl.15:00 på løpsdagen. Prisen er 50 kroner for enkeltløp. Kjøper en egen SRM-brikke koster det 635 kroner, og brikken har garanti på å vare i tre sesonger. Dvs. årets sesong pluss de to neste sesongene. Mange har imidlertid brukt brikken i hele fem sesonger. Har en egen brikke, trenger  en ikke å melde seg på hvert enkelt løp. Da er det bare å møte opp til start kl.18:00.

Har en SRM-brikke kjøpt andre steder, koster det 150 for å delta og få samme "rettigheter" som ved kjøp av egen brikke.

Du melder deg på her.  Skal du kjøpe leiebrikke kun for i kveld, går det også an å kjøpe dette på Sognsvann fra kl.17:00, og helst ikke senere enn 17:30. Påmeldingen stenger  17:45