Sprintdronningen fra Fetsund, som løper for Gjerdrum Idrettslag, hadde små problemer med å vinner 10-kilometeren - i et strålende sommervær som minnet lite om vinterens konkurransevær. Med tiden 37:18 var hun 49 sekunder foran Ingeborg Kristine Lind, som løp for advokatfirmaet Wiershold  i dette løpet, men som normalt løper for Gular og har tidligere representert Askim.

- Det var veldig kult å delta og det er alltid morsomt å teste konkurranseinstinktet, sier Falla til Romerikes Blad.

I herreklassen ble det et oppgjør mellom 2 x Fissehatsion (Okubamichael og Senay), Sindre Buraas og Awet Kibrab. Det var altså tre eritreeere mot en enslig nordmann. Nordmannen - eller Hurdølingen Sindre Buraas som nå løper for Ready, splittet trioen og løp inn til 2. plass 22 sekunder bak Okubamichael Fissehatsion.

Buraas sier til Romerikes Blad at han ikke har sluppet opp på treningen ennå, men gjør første forsøk på å kvalifisere seg til Rio-OL under Bislett Games 9. juni (5000 meter). - Det er morsomt å løpe litt på hjemmebane også, sier Buraas etter å ha gjennomført 10-kilometeren i Lillestrøm.

Massemønstring
BDO-mila som arrangeres på åtte steder i Norge er en folkefest, ikke minst i åpningsbyen Lillestrøm der det deltok ca. 2000 løpere alt i alt. 597 av dsse løp 10 km på tid, men det var også klasser uten tidtaking på både 5 og 10 km og et eget barneløp. BDO-mila fortsetter på Hamar 19.mai