Kondismedlem Sponset innhold
Flesteparten av løperne samlet etter målgang.

Flesteparten av løperne samlet etter målgang.

Feiende flott finaleavslutning i Fløyenkarusellen

87 løpere fullførte finalen under årets Fløyenkarusell. Etter løpet var det pølsefest og kaker på Badstuen, klubbhuset til Varegg

Det ble hjemmeseier i begge klassene under årets finale. Christina Ellefsen Hopland vant kvinneklassen på pene 11.30. Nærmest fulgte Trine Larsen fra Gular og Caroline Christie fra Varegg.

Herreklassen ble vunnet av Ørjan Nilsen på 10.37. Deretter fulgte fulgte Børge Larsson og Kristoff Bjørn Simon, alle Varegg. 

Fløyenkarusellen er bare en av mange litt mindre løpsarrangementer løpegruppen til Varegg arrangerer. Foruten mange fra egne rekker er løpene også åpen for alle. Mange av arrangementene har ikke startavgift.

1P1A4823.jpgØrjan Nilsen fikk beste tid blant herrene. Inn på 9.plass på "10 på topp"


Fløyenkarusellen  løp 5 - Topp 6 herrer

Plass Navn Klubb                  Tid
1 Nilsen,Ørjan Varegg - Fjellgeitene 10:37 +00:00
2 Larsson,Børge Varegg 10:50 +00:13
3 Simon,Kristoff Bjørn Vareggbukkenes Løperlag 11:14 +00:37
4 Sørheim,Erlend Varegg 11:19 +00:42
5 Simmenes,Helge Uten klubb 11:22 +00:45
6 Andresen,Trygve Landås byfjellsgeneraler 11:29 +00:52

 

1P1A4835.jpgTrygve Andresen stempler inn sammen med vinner kvinneklassen, Christina Ellefsen Hopland. Trygve rykket ned en plass på listen, er nå nummer 10, Christina ligger på 2.plass fra før med 18 sekunder bedre tid enn i dag.


Fløyenkarusellen  løp 5 - Topp 6 kvinner

Plass Navn Klubb                  Tid
1 Ellefsen Hopland,Christina Varegg 11:30 +00:00
2 Larsen,Trine Gular/HSI 12:01 +00:31
3 Christie,Caroline E. Varegg - Fjellgeitene 12:42 +01:12
4 Orten,Elise Il Fri 13:01 +01:31
5 Blindheim,Silje Uten klubb 13:06 +01:36
6 Seter,Anne Linn Gular 13:49 +02:19

 

Alle resultater


Topp10.png
Fløyenkarusellen 10 på topp

1P1A4755.jpg
Torhild Sudmann Viken var først til topps i dag. Hun valgte fleksistart i dag.

1P1A4779.jpg
Spreke kvinner med Bergen sentrum i bakgrunnen


1P1A4784.jpg
Mette Fagerheim

1P1A4791.jpg
Pinar Heggernes

1P1A4793.jpg
Judith​ Van der Laan, Fjellgeitene

1P1A4796.jpg
May-Britt Soldal

1P1A4797.jpg
Linn Dyveke Wildberg

1P1A4800.jpg
Nancy Sommer

1P1A4801.jpg
Jan-Tore Gjervik

1P1A4804.jpg
Øivind Andersen

1P1A4825-640.jpgHanne Liland

1P1A4806.jpg
Kjell-Rune Standal

1P1A4808.jpg
Marit Gjermstad

1P1A4812.jpg
Erik Ness-Hansen

1P1A4815.jpg
Lise Bergheim Mikkelsen

1P1A4816.jpg
Endre Ådlandsvik

1P1A4818.jpg
Elise Korneliussen

1P1A4829.jpg
Ellen Lovise Grove 

1P1A4830.jpg
Erlend Sørheim

1P1A4832.jpg
Helge Simmenes

1P1A4844.jpg
Tore Instebø

1P1A4845.jpg
Kristoff Bjørn Simon

1P1A4847.jpg
Trine Larsen

1P1A4852.jpg
Tore Klanderud

1P1A4854.jpg
Karl-Magnus Tobiassen

1P1A4855.jpg
Roger Erstad

1P1A4864.jpg
Elise Orten og Knut Grove side om side

1P1A4883.jpg
Etter løpet stod pølsene klare i klubbhuset

1P1A4884.jpg
Gro B Heggernes, Børre Jensen og Arvid Morvik slapper av med litt drikke og mat

1P1A4886.jpg
Smilende jenter med hver sin "hotdog", Elise Korneliussen og Linn Dyveke Wilberg.

1P1A4888.jpg
"Moderen" Berit Opsal har i likhet med sjefen sjøl full kontroll. 

1P1A4892.jpg
Kø for å sjekke tidene, det løpes med brikker som registrer nettotider

1P1A4894.jpg
Øyvind Andersen og Tore Klanderud

1P1A4895.jpg
Bjørn Harald Bongom godt fornøyd med pølsene.

1P1A4897.jpg
Mette Fagerheim og Trygve Andresen

1P1A4899.jpg
Erlend Sørheim får rosende ord av sjefen sjøl , Johs Gjesdal.