I alt 115 deltakere stilte på startstreken denne onsdagen. Været var fint, men naturen er våt etter alt regnet i den senere tiden, og det var en del meget våte partier i løpa.

Vinneren i herreklassen, Håvard Lucasen fra Ås, er en av de beste orienteringsløperne i landet. Han har bodd på Lillehammer i 2 år og er blitt lommekjent i Gropmarka og marka for øvrig rundt Lillehammer. I orienteringsløp representerer Lucasen den finske orienteringsklubben Vaajakosken Terä, som hevder seg i toppen på de store orienteringsstafettene som Tiomila og Jukola. Han vant også årets Fredagsbirken med en vinnertid på vel 3 timer.

Flømyrløpet er et 5,3 km skogsløp, og er Sørdalskarusellens svar på Råskinnet - et realt skogsløp over myr, sump, skogsstier og litt vei. Start og mål er ved Skurvbrua i Nordseterveien ca. 1 km ovenfor Birkebeineren skistadion. Flømyrløpet er det 7 løpet i Sørdalskarusellen og arrangeres av DnB i samarbeid med Litrim. Neste løp i Sørdalskarusellen er Vegmuseumsløpet som går onsdag 27. august.

Resultatene fra Flømyrløpet finner dere her.

Starten har gått, og Eirik Andreas Johansen fra Team Vingarvegen (75) har sikret seg teten foran Kjartan Helland fra Moi/Team Norgesbakeriet (93).

Jan Olav Bjørn Gjermundshaug (140) leder her an i dette feltet foran Fredrik Klokk Sandberg (203), Magnus Bleken med hvit trøye og Håvard Lucasen med sort trøye.

Geir Evensen fra Søre Ål IL (135) leder an i gruppa foran Torgeir Sulheim fra Fotballinja ved Lillehammer vgs. (54) og Birk Strand Bjørnå fra Lillehammer Skiklub.

Her er en del av det store startfeltet på 115 deltakere rett etter start.

Orienteringsløperen Håvars Lucasen fra Ås IL er godt kjent i Gropmarka, og ble suverent raskeste herre i Flømyrløpet.

Raskeste kvinne og vinner av klasse Aktive K16-35, Marte Sofie Buraas fra Lillehammer IF i et herlig driv ute i løypa.

Magnus Bleken fra Team Sport1 Lillehammer er en ivrig deltaker i Sørdalskarusellen. Denne gangen vant han klasse M 16-29, og var nest raskeste herreløper.

Den meget lovende skiløperen Petter Stakston fra Søre Ål Il var 3. raskeste herreløper, og ble nr. 2 i klasse aktive M16-35.

Pernille Gullikstad fra Søre Ål IL ble nok en gang vinner av yngste klasse K0-15.

Torunn Øiested fra Ren-Eng FIK (99) ble vinner av klasse K40-49, her foran Therese Sjursen fra Bergen løperklubb (63), som ble vinner i klasse K30-39.

Anne Størmer Steira ble igjen vinner av klasse K50-59. Her blir hun peset fram av sin kjente skiløperdatter Kristin.

Det er ikke noe å si på innsatseb til Torjus Loen fra Lillehammer Skiklub, som ble vinner i klasse M0-15.

Det lyser innsatsvilje over Gustav Michelsson ra Lillehamer IF, i det han passerer ett av de våte partiene i løypa. Han ble nr. 4 i klasse M30-39.

Litt gjørme i løypa stoppet ikke deltakerne i Flømyrløpet. Her fosser Knut Arild Ringen fra Vestringe IL fram til en 5. plass i klasse M30-39.

Her kjemper Nils Christian Aabel fra Birkenes Il seg gjennom ett av de våte partiene i løypa. Denne innsatsen holdt til en 8. plass i klasse M16-29.

Arrangøren DnB stilte med uttrekkspremier til et antall deltakere. Håvard Offigstad fra Søre Ål IL, som ble nr. 5 i klasse M16-29, ble heldig vinner av en tursekk, om overrekkes av Grehte Oddsæter fra DnB.